Pride vzdy niekto lepsi??

Príspevok v téme: Pride vzdy niekto lepsi??
Pumpkin

S priatelom sme spolu 3 roky.. Da sa povedat, ze vsetko bolo OK a ani by ma nenapadlo pomysliet na ineho, kym neprisiel ON. Niekto, kto si ma uplne omotal okolo prsta :) Uplne ho "zeriem" . Strasne si rozumieme, je iny ako moj priatel...Ten, uz samozrejme nieco vytusil a je to s nami na ihlach uz cez mesiac.. No s tym druhym to neviem stopnnut..Kazdy vecer si piseme hodiny a par krat sme sa aj stretli.. Uz som mu aj pisala aby sme to stopli, ze mam vycitky, on mi na to odp. aby som robila tak, aby som bola stastna... Nevydrzala som to a zas mu napisala :/

Vobec neviem co chcem.. Priatel mi povedal, nech si vyberiem inac to ukonci.. mne za nim ani nebolo smutno ked sme spolu za ten cas nekomunikovali...

Nehovorim, ze chcem chodit alebo zacinat vztah s tym druhym, ale .......

Vzdy pride niekto novy? iny? niekto, kto vam narusi ten nudny stereotyp a zacne vas vzrusovat predstava niecoho noveho? alebo jednoducho ten moj priatel nie je ten pravy.. fakt neviem! :(

Pumpkin

no ja neviem Ivka..:/ co ak som s nim vazne uz len zo zvyku a nikede tam ma caka ten pravy? neviem..mala by som si dat pauzu..

Ivka1000

niee! nepríde prechádzaš len krízou vo vzťahu vydrž a uvidíš že tvoj súčasný priateľ je najlepšia voľba :) inak by si snim nebola taký dlhý čas ..... urobíš chybu ak .. ho necháš .. však uvidíš sama ..ak sa tak rozhodneš .... a stým čo si z neho tak mimo tak stým rozhodne zruš kontakty ... bude to ťažké ale lepšie

Pumpkin

no presne to, Dentra.. dakujem..
len neiem, ze ked to ukoncim ci ten novy bude stat za to, ci bude naozaj lepsi ako ten stary priatel.. boze, to je hrozny risk :/ trapim sa s tym uz mesiac a neviem co robit :/

dentra

ja som bola v tej istej situacii. Myslela som si, ze svojho priatela milujem, ale stale ma tahalo nieco nove, ako vedela som si predstavit zivot aj s inym muzom a stale som podvedome tuzila po niekom lepsom. Len som si to neuvedomovala. Az po 5 rokoch, co sme boli spolu som dosla k zaveru, ze si neviem predstavit cely zivot s tymto clovekom, lebo ma tahaju aj ini. Co ked budeme mat deti, rodinu a ja najdem niekoho, koho budem milovat a budem chciet s nim zit, ale nebudem moct kvoli detom a manzelstvu? Tak som sa rozisla. Bolo to tazke, ale ak sa na to spatne pozeram, urobila som najlepsiu vec. Teraz som s muzom, ktoreho skutocne lubim, uz 7 rokov a odkedy som s nim, nikdy som nemala tuzbu po inych. Pred nedavnom sme sa vzali a narodil sa nam syn a ja som spokojna, ze som mala tu silu ukoncit predosly vztah, ktory bol iba zvyk. Proste som sa v predoslom vztahu citila "iba dobre". A nesuhlasim, ze clovek je tvor promiskuitny. Ak by tak bolo, tak by sme sa parili ako opice. Ten, kto tomu veri, ak najde svoju "spriaznenu" dusu, tak prestane tomu verit. Tu ide o to, co v skutocnosti chces ty, a ci si dokazes predstavit aj iny zivot...

bingham

Meretseger...poznam ludi co by nevedeli byt s niekym inym ako so svojim priatelom...

mne osobne sa kazdy den paci ina...skoro vzdy stretnem krajsiu...a krajsiu...a potom aby si clovek vybral...myslim ze do tych 27/30 rokov...by sa clovek asi nemal viazat...ja mam velmi rad zeny...len tie vztahy su uz horsie...

Meretseger

Podľa mňa nič také ako dlhodobý vzťah neexistuje. Preto sa nemienim vydať (a tiež z iných dôvodov), pretože in my humble opinion je človek od prírody tvor promiskuitný.
Netvrdím však, že sa treba vrhnúť po každom, kto po čase príde. Radia ti tu dobre, rozmysli si to :)

Pumpkin

fuha, teraz si ma dostala, Kavenka :D toto by ma nenapadlo.. ze pauza..OD OBOCH. paci sa mi to. len neviem ci to vydrzim :( pokusim sa..! mas uplnu pravdu, boze :) po tej pauze mi hadam dojde co vlastne chcem..
dakujem velmi pekne..:)

Heatherka

tak ako tu bolo pisane, vzdy pride niekto, kto v tebe rozpali tu iskru. ale to su len hormony a je na tebe, co s tym urobis. ci budes pri niekom, pri kom si si ista, stastna alebo tri roky len tak zahodis...

Kavenka114

Tak sa ospravedlňujem, ja som to dedukovala z vety "píšeme si a aj sme sa pár krát stretli" :)

Podľa mňa na zistenie vzťahu zo zvyku je najlepšia pauza. Ale nie pauza taká, že so súčasným si dáš pauzu a budeš sa stretávať s tým novým, ale pauza od oboch. Aby si zistila, či ti ten súčasný chýba. Lebo ak budeš s tým druhým a bude ťa napĺňať ten pocit nového vzťahu (poblúznenia), tak ti ten súčasný chýbať nebude. Len skúsiť byť sama. Aj keď neviem, ako by partner prekusol navrhnutie pauzy