problem s prsiami

Príspevok v téme: problem s prsiami
adusha

dobry den. mam isty problem a to, ze lavy prsnik mam väcsi ako pravy, mam pocit akoby ten pravi bol prazdnejsi aj na dotyk je ovela mäksi ako lavy. bojim sa,ze mi uz nechce rast,pretoze lavy mi v poslednej dobre trochu narastol (je to priblizne plne A-cko, no druhy ani to):-( mam 16 rokov, myslite,ze je este sanca, aby sa vyrovnala ich velkost? popripade pomohlo by nejake cvicenie/posilnovanie iba praveho prsnika?
dakujem za odpoved

Majka:):):)

Ahoj Adusha. Nemaj strach :) prsia ti este narastu a ich velkost sa dorovna :)mozno nie uplne pretoze ziadne prsia niesu rovnake taka ko nic na tele:) Ale podla mna sa to da do poriadku a zredukuje sa viditelnost ich rozdielnej velkosti na minimum :) uvidiis :) a ak sa to nahodou nezmeni...Navystiv lekara pretoze ak by sa ti to nestratilo do takeho roku dvoch minimalne..tak mam skusenosti ze jedna znama ma koli skolioze chrbtice prsnik az o cislo mensi ako ten druhy...to nie je to zle..zle je to ze ak by sa s tym poradila s lekarom na preventivke prezreli by jej chrbat skor a problemy by sa skor podchytili takze nechcem malovat certa na stenu ale porozpravaj sa o tom s niekym blizkym a skusenejsim a urcite ti pomoze a povie ti urcite to co ja :) ze sa to este napravi...a Angela..ty ktory sa sem prisli zabavit su myslim na zlej adrese...je to velmi neprijemne ked sa bavis na trapeniach 16 rocneho dievcata pre ktoru su to v tomto veku naozaj dolezite veci

angela85

pravy huhu
kolko malo cloveku staci, aby sa zabavil. Dakujem :-D

adusha
vacsina zien ma jedno prso vacsie ako druhe, ale kedze mas iba 16 tak prsia ti mozu este o dost porast, tiez to zalezi od genetiky

atm

no ja teda taketo problemy mat z principu ani nemozem:), ale podla mna sa toto nejakym posilovanim riesit neda, pretoze prsnik sa nerovna prsny sval

pravy huhu

Zavisi to od toho, ktorou polovicou mozgu clovek rozmysla. Ta strana tela je potom viac prekrvena a aj viac rastie. Skus rozmyslat viac pravou stranou a urcite ti prso dorastie.