caute v slarku sa mi neopaluje tvar teda mozno len minimalne ale telo mam tmavsie a na tvari nevidim skoro ziadny rozdiel.. nemam velky pigmetovy rozdiel len tam kde som chcela byt najviac tmavsia som bleda stale..a tato sami nestavalo..vzdy som sa aj na slnku opalila pekne do hneda a odkedy som pred 3 rokmi brala roaccutane tak som vybledla a nie a nie si opalit tvar.. :-/ alebo nemate nejake dobre skusenosti so samoopalovakmi..? dakujem
V solarku sa mi neopaluje tvar ako to?
ten fake bake je dobry akurat ze si cela cierna z toho, srdi to a ja osobne som z neho mala na tvari (nos, brada, celo) zafarbene este aj por&, vyzeralo to otrasne, farba je paradna tmava hneda ziadna oranzova na to nemozem povedat kriveho slova. uz by som si ho viac nekupila radsej zajdem do solarka.
opalka: a kolko stoji? kde ho zozeniem? uz som vsade hladala ale nikde nic nemali..a ked som sa pytala ci maju nieco so samoopalovacim ucinkom povedali ze ich stiahli z trhu .. :-/
vidim,ze nemam sama tento problem
v lete sa opalim fajn,aj v slarku,ale tvar nikdy
pytala som sa na to koznej,tak mi poradila, tvar netrapit za kazdu cenu vystavovanim slnku,lebo sa strasne nici takyto typ pokozky,...ked jednoducho nejde opalit tvar, netreba to silit
ja som pouzivala teda fake.bake.... uz by som si ho nekupila,aj ked bol doby,ale drahy,lenze po natreti si cierna,cize nikam nemozes ist...a brutus mi to smrdi
ak chete len na tvar opalovak, tak bl fajn od nivei, urceny len na tvar, tusim bol zaroven nocny
Preco chcete byt v zime hnedé?:)
pipi49: aj ja som chcela vyskusat samoopalvacie ...raz som mala johnsons holiday skin ale nejak zmizol z trhu a ten bol super..nedavno som vyskosala SUN gloss ci jak sa to vola viemze tam je SUN ..strasne smrdel ..bola som z neho krasne tmava ziadne flaky ale ked som si dala deodorant alebo som sa spotila oblecenie zafarbene..:-/ tak somsa vykaslala na to isla som do solarka aj ked tam chodim 2 mesiace strasne pomaly ma opaluje a tvar vobec raz sa mi spalili lica teda mala som ich cervene ale na druhy den som bola zasa biela.. :( a este odkedy chodim do solarka mam scie telo opalene ale rit mam strasne tmavu :D take flaky od toho ako lezim alebo neviem ale je dost videt orziel a pazuchy mam zasa biele :) tiez som chcela vyskusat ten fake bake ale je dost drahy a bojim sa ze by mi robil flaky.. citala som ze niektorym babam robil.. tak neviem ..ak ho vyskusam napises mi nazor prosim ..na arpuskova@centrum.sk budem velmi rada :) chcem este vyskusat nasla som v 101ke samoopalovak od dremacolu tak uvidim ..ak mate nejake tipy na samoopalovaci tak piste piste :) dakujem
ja mam problem opacny. tvar mam zhorenu vzdy prvu.
nápodobne...tvár mám oniečo viacej bledšiu ako telo...ale chcem solárko už vynechať a kúpiť si samoopalovák...počula som že veľmi dobrý je FakeBake..tak ho idem skúsiť :)
tvar je u mna miesto,ktore sa mi skoro vobec neopali a mozem ho vystavovat na slnku kolko len chcem a nic.tiez by ma zaujimalo ze preco sa mi nedokaze opalit ako na inych partiach.asi to bude kozou