Kychanie sposobi astmu

Príspevok v téme: Kychanie sposobi astmu
jakycham

Ahojte vsetci. V poslednej dobe prilis casto kycham, ci uz doma, v praci, cestou busom, proste vsade... Nezistila som, co to sposobuje, ale vraj je to neliecena alergia a moze vyustit az do astmy. Mam 20r. a inak som zdrava a nikdy som ziadne vacsie zdravotne problemy nemala.

Chcela by som vediet vas nazor, skusenosti,... Je nutne vyhladat doktora? Naozaj mi hrozi astma? Vdaka za vsetky vase odpovede.

kastanka

S tou neliečenou alergiou je to viac -menej pravda,..Doporučujem nechať si urobiť testy..,pokiaľ to kýchanie je celoročné,ide o alergiu na prach a roztoče.Som alergik..,astmatik..,ale mne robia hlavné problémy peľe tráv..aj keĎ z 22-och alergénov,ktorými som bola testovaná..,som alergická na všetkých 22....Astma sa u mňa prejavovala len v období,kedy začali kvitnúť trávy..,to sa samozrejme neobišlo bez liekov...Inak veeľmi pomáha nasvietenie nosa biolampou...

71gloria

teraz keď sa blíži jar sa začínajú prejavovať alergie a tie sú znamením nie celkom dobre fungujúcej pečene. Treba podporiť pečeň detoxikáciou. Pozri tému detoxikácia.

milan-sk

Preco by kychanie malo sposobovat astmu? Kychanie je obranny reflex organizmu, prostrednicvom ktoreho sa z tela vypudzuju telu skotlivé elementy. Kychanie nesposobuje astmu, kychanie je jednym z priznakov napr.: alergie ktoru vyvolava alergén...

kuki

Kychanie tie astmu nesposobi, ale neliecena alergia moze.
Kychanie je obranny reflex organizmu... takze by som ho nepodcenoval.