Hľadám niekoho s podobným problémom ako mám ja. Na rukách sa mi robia také červené miesta, ide o bližšie neurčenú dermatitídu. Kožná mi nedokáže určiť, z čoho sa mi to robí. Testovala ma, no nič sa mi nevyhodilo. Už som u tej lekárky ako doma, a keď teraz znovu za ňou zájdem, že je to späť, tak neviem. Snažím sa vyvarovať ako alergénov v jedle, tak aj v mojom prostredí.
Tieto miesta mávam strašne vysušené, bojím sa použiť nejaký iný krém, okrem tých, čo mi predpísala. Beriem neustále antihistaminiká. Vôbec ma to nebaví, netuším ako sa zbaviť týchto problémov, ktoré sa na mňa zosypali začiatkom roka. Netuším, čo ich spôsobilo. A preto mojou otázkou je, ak je niekto, koho trápi/l pododný problém, ako ho riešil. Vďaka
kožné problémy
Ďakujem ti loska veľmi pekne za radu. Veľmi si to cením. Dúfam, že mi tá borová masť pomôže.
Prajem ti tiež uzdravenie. Niečo som o tej seboroickej dermatitíde už prečítala. Je to hrozné, čo človeka v súčasnoti vie trápiť. Držím palce
ahoj ja ma seboreicku dermatitidu mne sa to prejavovalo na tvari okolo nosa v oboci a vo vlasoch mam vysusenu pokozku je cervena a svrbi to poznam par ucinnych masti ktore by toi mohli pomoct...ja mam vybornu koznu prave zajtra sa k nej chystam lebo sa to uz aj mne na rukach zacalo objavovat...skus mast ktoru dostanes v lekarni bez predpisu je to miesana mast a vola sa bor chladivy...alebo skus advantan...ale ten ti musi doktorka predpisat...vela stastia..a uzdrav sa a este nieco ked ti nevie poradit tvoja kozna tak zmen lekara...