Trapi ma svrbenie posvy akoby len vonku. Iny problem nemam (ziaden vytok a podobne). Styk mam nebolestivy. ked sa natriem zvonku miconazolom, zlepsi sa to. Mozu to byt aj tak kvasinky, aj ked nie je vytok?
SRBENIE POSVY
Cibuliak a všetci ostatní chlamýdia je aj sexuálne prenosná ale nie len sexuálne prenosná. Je to s ňou veľmi podobné ako napriklád so streptokokom hoci ona funguje na úplne inej báze pretože žije vo vnúri buniek a vyzžíva ich energiu ku svojmu životu a množeniu.Čiže toho streptokoka zrejme väčšina populácie získava vdýchnutím ale jeho "výsledky" sa môžu prejavovať aj ako gynekologické a urologické problémy. A neviem či je namieste hovoriť o promiskuite pacienta. Viem že sa tu mnohí nudíte a nemáte čo robiť, ale preboha aspoň čítajte a netliachajte tu takého nezmysly. Chlamýdiu trachom. majú aj malé deti - jednak sa nakazia pri pôrode od svojej matky - tam sú časté zápaly očí - trachonóm alebo sa deti nakazia kvapôčkovou metódou ale prejaví sa to u nich napríklad zápalom močových ciest.
Vcera som nemala ziadne svrbenie a dnes to trochu svrbi:( Svrbia trochu male pysky, nie okolie posvy. Nie som ani zacervenana, ani nic...Myslim, ze moje chornicke kvasinky sa asi takto hlasia. Do kelu. Vytok ziadny.
x-ko: dakujem.. este stale su ludia, ako ty, ktori chcu pomoct, poradit..
pirulka- staci si precitat tvoje prve riadky a staci mi, aby som si o tebe urobila obraz... inteligenciou neoplyvas!!!! sama si pravdepodobne zakomplexovana/ý. svoj nazor si mohla vyslovit aj inym sposobom, no jednoduchsie pre teba asi bolo taketo primitivne a prizemne vyjadrenie.. co uz- aj taki ludia, ako si ty medzi nami ziju, a zial, je ich vela.ale my rozumnejsi sa nad nimi nepozastavujeme, nebudeme si predsa kazit den, naladu...
Preto su sexualne prenosne, lebo sa nakazis podanim ruky, co? Bez do...
gigi,skoc si do temy Co by ste chceli vediet.
gigi,blby lidi,taky lidi.Vobec si nevsimaj tie podpichovacne reci.Skus si vyhladat v temach chlamydie.A su pohlavne choroby,ktorymi sa nakazis aj mimo sexovania.
Jo, jo, veriaca s chlamydiami...Sak ty verit mozes, ale on vyprcal prostitutku a chlap zatlka, nepovie ti hadam toto do ksichtu...Pllllease. Ja mam aids, lebo som kukala v telke na ludi, co maju hiv. Nie, to on si ho vymachal v aidsovej. gigi, po 15 tich rokoch strcil inde a bolsomar, ze nedal gumu, taka je pravda.
susi-dakujem , ze si sa postavila mna moju boranu, ked tu opilca viedla svoje akoze "mudre" reci.. clovek tu pise pretoze caka nejaku podporu od inych ludi a zjavia sa tu iste individua, ktorym ide len o to , aby niekoho urazili.. neviem, ako by sa tvarila, keby nieco take trapilo ju samotnu..
ten prispevok predtym som pisala ja - gigi, cize oprava... to som adresovala ja opilce