Lokalne zvysena teplota tela a palenie pod kozou

Príspevok v téme: Lokalne zvysena teplota tela a palenie pod kozou
dodo

Chcem Vas tymto poziadat pomoc pri rieseni problemu mojej manzelky ktory trva uz rok a doteraz osloveni lekari nenasli riesenie. Pri domacich pracach zacal manzelke trpnut chrbat(lava lopatka) a ruky. Trpnutie ruk prestalo po niekolkych minutach, trpnutie chrbta sa nasledne zmenilo na palenie pod kozou ktore sa postupne zvysovalo, rozsirilo sa na cele telo a pretrvava doteraz. Zaroven sa aj zmenila aj farba pokozky(sneda). Organizmus citlivo reaguje na zmeny vonkajsich teplot. Pri chlade zvyseny tras tela a pri vyssich teplotach zvysene palenie tela a zvysena tepota(37,3 - 37,6). Pre uplnost, manzelka absolvovala testy, vysetrenia CT a MR s vysledkami v norme s vynimkou kandidozy na jazyku.
Vopred dakujem za odpoved.
Dodo

misa295

Ahoj, mám presne ten istý problém. Začalo mi trpnuť pod ľavou lopatkou, potom to prešlo do menšej bolesti a nedávno to začalo páliť. V noci ma začalo páliť celé telo. Zľakla som sa kedže nikdy predtým sa mi nič také nestalo. Vidím, že ste to tu písali už dosť dávno, tak možno ste už o niečo múdrejší a možno by ste mi v tom vedeli poradiť. Teda ak túto diskusiu ešte sledujete. Ďakujem za odpoveď.

Fanicka

Dobry den,chcela by som sa Vas opytat ci lekari na nieco prisli,lebo ja mam rovnake priznaky.Ak nieco zjem tak ma svrbi cele telo. Boli mi robene aj testy na alergiu,ale nic mi nezistili.Presla som vsetkymi vysterenami. Trva to uz dva roky. Dakujem za odpoved.

iveta

Nakoľko mám podobné príznaky ako Vaša manžeka a lekári mi nezistiliziadne ochorenie chcela by som sa informovat ako prebiehala liecba a ci doslo k vylieceniu dakujem

suši

Robili manželke texty na chlamýdiu pneumónie - viem že mnohý sa pri tejto diagnóze šťažujú na pálenie na tele, rovnakom aj na problém s jazykom.

jj

Dobrý deň, Chcem Vas tymto poziadat pomoc pri rieseni problemu , pred pár dňami mi zacal trpnut chrbat(pravá strana pod lopatkou) a ruka. Trpnutie ruky prestalo po niekolkých minútach a chrbata nie. Od čoho to môže byť, alebo čo mám robiť /okrem navštívenia lekára/? Ďakujem

dodo

U neurologa sme zacinali a pri pokusoch o liecenie sme ich navstivili viacerych. Manzelka nenavstivila ziadne vzdialenejsie krajiny bola len na Slovensku.

alternativa

Ak ste este neboli u neurologa, urcite by som isla. Nebola manzelka v nejakej vzdialenejsej krajine, kde by sa mohla nainfikovat u nas nie beznym ochorenim?