Ahojky chcela by som sa len tak zo zaujimavosti opytat co uprednostnujete pri vyberani partnera/partnerky? :) A este co sa zenam paci na muzoch a muzom na zenach...
Výber partnera?
lenze schudnut neni problem....problem je pribrat...a neni nic horsie ked je chlapec chudsi ako svoje dievca...alebo mensi...
Ja sa hybem a tuku sa zbavit neviem :P
Tak urcite ano :D
hm no ano, hybanim sa tuku zbavis. len ako sa zbavit lenivosti sa hybat ktora rastie z roka na rok :)
A niektory nikdy neboli chudy a mozno ani nebudu... Napriklad taky moj pripad... :)
tak ja verim ze fyzika ma nezradi :)
a ked pohnem rukou tam a spat a spalim pridom 1 kaloriu, tak verim ze ked to srpavim milion-krat tak moje telo musi fyzicky opustit milion kalorii a neexistuje take nieco, ze mam v sebe nekonecno energie (tuku a inej hmoty) aby som vedel hybat s rukou sem a tam donekonecna, cize v skratke - chudnutie musi skor ci neskor prist :D
no to neni :)
ale mladi chalani byvaju chudsi , a aj baby, a casom vsetci trochu priberu. aj ten sedavy zivot ti da hodne :) no neni to zrovna zdrave, co uz.
lost ten tvoj napad by som brala :D Ale ja by som bola ta ktora by davala :D:D:D
tak ale to neni moc vyhra...