Bolest v lavom boku!

Príspevok v téme: Bolest v lavom boku!
blondula

ahojte ;-) uz dlhsi cas mas mensi problem.dost casto mam taku tupu bolest v lavom boku.niekde nad vajecnikom.gynekologicky som v poriadku a vzdy ked idem s niecim k lekarke,pomadzga mi to,da nejake lieky.dnes ma to zacalo tiez boliet.niekedy,ked sa mi kychne,bez ohladu ci ma to boli,ma tam neskutocne zaboli,pichne,ako keby mi tam malo nieco prasknut ! taka rezava bolest ! na nijake ine vysetrenie ma lekarka neposlala.dnes som mala uz 2 razy pocit,ze mam ist na velku potrebu,ale nic sa nedialo :D ine problemy nemam.je mi trochu divne,mam znizenu chut do jedla.pred par rokmi mi vyoperovali vajecnik,ale pravy a mam tam rez taky isty ako po cisarskom co som mala pred vyse rokom.mozu to byt nejake zrasty spred rokov ? alebo hrube crevo ? ja uz vazne neviem,hlavne ta strasna bolest co pri kychnuti mam.nie vzdy,ale raz za cas....

maska

bolest v lavom boku je u mna 4rocne... tabu cim viac lekarov -penazenka prazdna.ale zato karta plna niecoho co som neprekonala --operacia prs definovana rakovina nikdy som to nemala maja vaha-o30kg menej ako keby to na mne nebolo vydiet .opuch noch nexistuje hoc beriem nato lieky --a ked pozriem vys.spravy roznych lekarov vsetky su stejne akurat datum je iny a peciatka ------a bok stale boli-----tak oco sa bavime.

HelenaS

ahojte, tiez ma v poslednej dobe trapia bolesti v lavom boku, trochu som sa vystrasila ked som tu onlinebolesti.sk citala ze by mohlo ist o pankreas (v rodine mame dedicnu chorobu suvisiacu s pankreasom)

zajtra idem k doktorovi ale radsej som sa tu chcela spytat ci s tym nema niekto skusenosti

dakujem!

maruska123

tak ale mala by si zajst este k nejakemu inemu specialistovi, napr chirurgovi...nieco to urcite bude, inak by si nemala bolest vobec

blondula

maruska...ja chodim na priehladky pravidelne ! na gynekologii som aj 4 razy za rok,na sone mi nikdy nic nezistili.moja obvodna lekarka mi dala nejake lieky na stolicu :D problem je,ono to nie je taka bolest aby som k lekarovi sla,je to taka divna tupa bolest,ktora niekedy ani neboli cely den,takze je tazko zistit kde ma presne boli :-( naposledy pri kychnuti som si myslela,ze mi nieco prasklo,alebo sa odtrhlo :D ale nic ma potom nebolelo...

bazalka

Ja som tú cystu mala pri vaječníku. Ale vtedy ma to nebolelo. Až teraz, po dvoch rokoch od operácie ma bolí na ľavej strane. Sem-tam ma to pichá a raz za čas ma chytia kŕče, že sa nemôžem vystrieť. Potom to samé prejde.

blondula

pruh hadam nemozem mat uz par rokov ! :D
bazalka... a tu cystu si mala kde ? na sone by mi ju hadam uvideli,nie ? tu "bolest" som mala vtedy cely den a zase mam pokoj...pri kychani si davam velky pozor a vzdy spevnim brucho a sa skrcim,lebo ten pocit,ako keby sa mi tam nieco potrhalo uz nechcem zazit !!

bazalka

Ahoj, ja mám podobný problém. Pred dvomi rokmi mi vyoperovali cystu na pravej strane, ale teraz na ľavej ma pichá a niekedy mám aj kŕče. Už som aj ja rozmýšľala, či nemám zrasty.