Môže mi niekto pomocť? Mam psychicke problemy,,, Mam pocit že každy je proti mne, ze kazdy sa na mna pozera pozoruje ma a ohovara ma, ked idem po ulici a začujem za sebou smiech hned si myslim že sa smeju zo mna,ale pritom sebavedoma som dosť, niekedy som taka nebola, ale naučila som sa to a aj to pozerat ludom do oči lebo predtym som to nedokazala..Dalsi problem ..že mi chyba laska,., uz strasne dlho som nikoho nemala ,,a chyba mi to,,obycajny dotyk, pohladenie,,,,, mam pocit že nikdy nebudem mat chlapa ..Uz nevladzem,,kazdy den to iste,, skola domov ,,doma to iste,,sem -tam vonku s kamosmi cez vikend a viac nic..://
nevladzem,,,
usmev vela robi. ked sa stale mracis, ludi odplasis.
tak keby si jej nepomohla ty, tak by jej pomohol niekto iny, kto by bol na tvojom mieste. nemrac sa. skus sa tvarit prijemnejsie aj ked nemas na to naladu.
Na reci nedaj, riad sa tym, co prezivas.
nadriadena s ktorou som pomaly cely den mi skoro kazdy den vravi aka som neochotna zachmurena povisenecka, a ani uz nevim co vsetko. ale nikdy si neprizna to, ze keby som jej nepomohla pri riadeni prevadzky tak je stratena. ja uz ani neviem ci je to vsetko pravda co o mne narozprava. ako zistim co robim zle, co na mne ludia neznasaju. ci je to vobec pravda co o mne hovori kolegina ci to nie je iba z nenavisti,lebo zo sefmi vychadzam v pohode
siska, tak zije vacsina ludi. kasli na ludi, nenechaj sa zneuzivat, nevsimaj si ohovaranie. maj sa rada sama seba. najdi si nejake konicky a nadviaz aspon povrchne vztahy.
Skus najst ludi, ktori ta budu mat radi. Asi existuje nejaky dovod, preco ta nikto nema rad. mozno mas nieco v spravani, co ludi odstrasuje prejavit ti city. Vztahy sa buduju vzajomne, iniciativa musi vychadzat z oboch stran.
prosim poradte mi! mam 25 pracujem,v praci ma dalo by sa povedat, ze sikanuje nadriadena.kolegine ma potrebuju iba na to aby ma vyuzili,a potom ma len ohovaraju. byvam s rodicmi ty mi uz ani si nepamatam kedy povedali \"lubin ta\" ani sa spolu nevieme tesit zo zivota. nemam ani kamosov, s ktorymi by som chodila von, nemam ani chlapca, s ktorim by som sa porozpravala ako sa mam ako bolo v robote, ci ma nieco neboli alebo netrapim a opacne. sestry maju vlastne rodiny tak na mna kaslu. vlastne oni ma nikdy nemali velmi radi. uz dalej nevladzem ani Boh mi nepomaha. ako sa s tym mam vyrovnat a co mam pre to urobit aby sa mi lahsie zilo? prosim poradte mi! dakujem
ďakujem za rady:)),, nad tým, nájsť si nejaku stálu zaľubu som uz rozmyslala.. :)) musim niečo robit aby som nemyslela na zle veci.. A to naučit sa byť sebavedomou to tak nejak samo prišlo anni som sa až tak veľmi nesnažila.. No nehladam na diskoteke to si myslim ze je najhorsi sposob ako sa zoznamit s chlapom..lebo na diskoteke to je take ine ako v realnom živote :)dufam ze raz pride ta laska no ..a na tie tabletky neviem či by som sa dala..skor ne.. jedine žeby to zašlo veľmi daleko s tou mojou psychikou ..ale dakujem
chod k psychiatrovi.... nic na tom nieje ... ved kazda celebrita ma svojho psychiatra ... mas paranoju... predpise ti tabletky a budes ako rybicka ...ved on ti povie ...hlavu hore a do toho !!!!!!!!!
to ze mas psychicke problemy ma mrzi...ja som na tom rovnako..ale to ze si zvladla prekonat tazku prekazku a vediet to prekryt, naucit sa byt sebavedomou..tak to klobuk dolu..naozaj...tu nejde o to ze nemas chlapa..cim viac ho budes vyhladavat, tym dlhsie bude trvat kym pride..nehladaj ho..ten ktory ma prist jednoducho pride...venuj sa svojim kamaratom, skole..a nmajdi si nejaku zalubu ktora ta bude naplnat, a nebudes mat cas mysliet na samotu...skus to ...a ani sa nenazdas a laska pride...hlavne nerob hluposti a nevyhladavaj chlapa na diskoteke, ano moze to byt super uzit si..ale lasku ako sama urcite vies...tam nenajdes...nemysli na to..a pride to samo...drzkaj sa.. mima