Túžim byť štíhla. Rada by som zhodila tak osem ,devať kíl. Viem,že potom by som vyzerala fakt dobre. Doslova, si to viem predstaviť. Ale vobec si neverím že to dokážem,ak aj začnem tak po dvoch týždnoch padám. A pri tom viem,že viera v seba je to doležité.
Potrebujem zmenu... Strašne to chcem .. :(
Chcem inak vyzerať-urobiť velkú zmenu v nasledujúcom roku!
mate pravdu, zacat treba hned, nemusi to byt radikalna zmena hned od zaciatku, ale ked uz len vylucis sladkosti, mastne veci, nebudes pit sladene napoje, kila priloh a chlebu a pod, budes jest viac zeleniny a pit vela vody, tak uz len tym schudnes
a samozrejme aj nejaky ten pohyb
...tieto temy o chudnuti su super:)
suhlas s jajka001_ - zacni hned!!!
veves, tebe trocha harasi, nie?
ako mozes urcit kolko treba schudnut, aby bola stihla, ked nepoznas vychodziu vahu a vysku??
su baby, ktore chudnu z 55kg, to by mali vazit podla teba 40kg ci co?
Ahoj aj ja som schudla 8 kg len na vyformovanie postavy a je to úplne iný pocit.Neviem ako sa ty pokúšaš chudnúť,ale ja som jedla aj sladkosti,lebo to je moja neresť a aj tak som šla dole váhou.Určite som nehladovala,ale upravila som stravovanie a pitný režim.Ak chceš môžem ti cez mail vysvetliť ako som to dokázala.
haha, to sa neda takto zovseobecnovat, ze kolko kg je malo a kolko uz staci. kazdy ma inu vysku a stavbu tela.
hm ja keby som schudla 15 kil...by som asi bola priesvitná :)
veves ako to vies? ved nevies aku ma vahu.....
2012-zmena napis vysku a vahu
zacni hned, inak to nema vyznam.
a 8 kg je malo aby bol clovek stihly. min. 15 aby to bolo vidiet.
necakaj na buduci rok, začni hned.
tak jedz zeleninku a zacni sa viac hybat. behanie, plavanie, ak mate fitko v okoli tak ho navstevuj napriklad kazdy treti den... len z toho nerobit vedu, staci si pamatat ze ak chces schudnut tak prijem energie by mal byt o cosi mensi ako vydaj energie aby organizmus siahol po tukovych zasobach. a pri cviku nezabudaj na to, ze kym sa nespotis, tak nema ziadny efekt. a este treba mat s cvicenim pravidelnost podla nejakeho jednoducheho planu - napriklad si daj nedela-streda-piatok behanie, stvrtok plavanie, pondelok fitko. to je vsetko