ahojte, Chcel by som sa vas opytat jednu neprijemnu otazku. V poslednom case mam strasne vela herpesov na tvari ( na brade, okolo nosa) a rozhodol som sa, ze sa dám komplet vysetrit u odborníka na herpesy. Problem je vtom , ze mam 16rokov a obcas s kamaratmi si pofajcím marihuanu a bojím sa , ze ak mi zoberu krv tak rodicia sa to dozvedia. Moja otázka znie: dá sa zistit z krvnych testov zameranych na kozu (herpes), ze uzivam drogy?? Nechcel by som aby sa to niekto z mojej rodiny dozvedel, (im darmo vysvetlim ze je to len obcasne s kamosmi a robi to skoro kazdy - nie som ziadny zavislak)
Mozte mi prosim vas pekne poradit ako to vlastne je ?? dakujem vopred
Vysetrenie na herpes
Vsetky virusy v tele sa daju potlacir antiviralnymi doplnakami, pozri cez google.sk na rng, herpes kde ich uvadzam kopu a treba ich brat viacero a obmienat casom.
Je to jednoduchsie, nez chodit po vysetreniach , kde lekari len hadaju rozne diagnozy, lebo nemaju naozaj dobre nastroje na diagnozy virusov, mykoplaziem, plesni ,kvasnych infekcii a l-foriem a samozrejme nemaju ani poriadne lieky na ne, ktore by boli dostatocne uucinne a neskodne, alebo aspon malo skodlive.
zmen gynekologa, alebo chod na hociktoru koznu ambulanciu, ked budes mat vysev
dobry den, potrebovala by som odporucit nejaku ambulanciu, kde sa venuju herpesom, konkretne genitalnemu, lebo gynekolog tvrdi opakovane, ze takato infekcia byva spojena s uzlinami v slabinach aj to vyzera inak, ked nic takeho nehmata, podla neho sa nejedna o herpes, no vysev je aj 2x do mesiaca a vsetky priznaky laicky odpozorovane mnou mi napovedaju, ze sa jedna zrejme o herpes, lebo to aj svrbi trochu, mozno su rozne tipy. Dakujem