potrebujem surne vediet ci mate skusenost s umyselnym vynechanim kramov ked beriete HAK...ci ste to uz skusili vynechat.a ako casto je mozne to robit surne to potrebujem.diky
umyselne vynechanie HAK
a ked sa mi po poziti postinoru nedostavi pocas siedmych neaktivnych tabliet menstruacia, tiez mam vynechat HAK??
Ja som si raz dala 2balicky naraz a nic som medzi tym nemala kramy prisli az po vyuzivani obcho baleni
Ziadny chaos ti to nesposobí...
no ja to prave skusam a nekrvacam tiez ..to je fajn..len dufam ze sa tym nic neposkodzuje...a skusali ste to aj dvakrat za sebou niekedy??dik..neviem aky chaos to moze sposobit v tele len preto sa pytam:-)
z priatelkov sme to skusali bez tej pauzy lebo sme isli na dovolenku brala hak...dalej ale krvacala aj tak,tak ze je to zbytocne.Radsej tu pauzu
Alija ved v tom letaku to mas napisane. Ja som to par krat urobila, ze som zacala nove balenie bez 7 dnovej pauzy a nemala som menzes. Je to dobre ked ides na dovolenku a nechces si ju zbytocne znepríjemnovat :-)
skusenost nemam,ale viem,ze ked si neurobis 7 dnovu pauzu,ale hned zacnes novy platok HAK nemala by si krvacat.Je to skor na odpoved od gynekologa