Intimne fotky mi zneužil na erot. stránke

Príspevok v téme: Intimne fotky mi zneužil na erot. stránke
nanana0077

ahojte..vlastne ani neviem do akej kategorie patrí môj problem, pretože mala som priateľa, ktorý ma po celý čas len využil a nemal so mnou žiadne úmysly..no ale nie toto je ten problem ale ten, že ja som sa do neho zalúbila kedze bol milý, slušný a pod. a kym sme spolu chodili kazdy den alebo kazdy 2. den si odomna pýtal fotky (intimne a eroticke)..ja som samozrejme spravila lebo som mu chcela urobiť radosť..no teraz mam podozrenie že tie fotky využiva na nelegálne účely (pornostránky a pod.)..neviem ako by som mala tento problem riešiť či cez policiu alebo nejakeho právnika...prosim poradte som strasne zúfalá z tejto situácie..nechcem to len tak nechať..bolo by mi trápne keby sa moje fotky objavili niekde..viem mala som na to mysliet kym sme boli spolu ale vtedy bolo este vsetko pekne a ja som mu to s radostou urobila..

lentilkaaa

lost...presne tak musel by mat zmluvu na ich pouzitie a da sa to vystopovat prostrednictvom ip adresy a zakazat sirit to dalej a taktiez moze pekne zaplatit nahradu nemajetkovej ujmy...takze tak

lost

No ak by to pouzil, musel by mat nejaku zmluvu ze to moze pouzit nie?

No ale ak to hodil na rozne stranky, nikdy nevies kam, napr rusky server, alebo ine karibske stranky co kaslu na medzinarodne pravo :)

Treba mat na pamati jedno zakladne pravidlo: "Co na net das, to uz dole nedas"

Kazdopadne, mas ponaucenie.. Miliony zien takto naleteli, asi si zalozim vymahaciu agenturu a budem miliardar :D

Najviac sa mi pacia zeny, co partnerovi robia eroticke fotky po mesiaci-dvoch potom co sa stretnu.

Nuz, ak mam byt uprimny, .. ale nie to nemozem :) to by bolo prilis hardcore takto na rano...

Annika1987

v ustave je pravo na zachovanie ludskej dostojnosti a neodsuhlasene zverejnovanie nahych fotiek ju porusuje, podla mna je to napadnutelne, ci?

nanana0077

takze dakujem za rady, ale iba za tie, čo súviseli aj s témou kedze som potrebovala "právnu pomoc" a nie nejaké odveci príspevky :D na čom som sa riadne zasmiala mimochodom..problem sa zriešil, keďže som včera navštívila svojho ex a porozprávali sme sa, akurát mal smolu že mal zapnutý pc a kedze mal otvorené maily tak som sa mu poobzerala kým bol na WC a som videla že posielal fotky na jednu nemenovanú erotickú stránku..vlastne ja osobne mam dôkaz..no keby som chcela nejako riešiť tak by bol problem asi..takze tak..a mimochodom ak máte nejaké tangáčovité problémy a čojaviem aké hlúposti láskavo založte si už nejaku diskusiu s témou HLÚPE PRÍSPEVKY...pretože sem na forum chodím niekedy aj prispievať ak má niekto problém ale nikdy nepíšem nejaké hlúposti a niektorý by sa mohli uvedomiť, že sú ludia ktorý potrebuju vážnu pomoc, či už psychickú, zdravotnú alebo akúkolvek a dosť im zle padne ak ich vysmievaju alebo ešte aj vynadajú...nezabudajte! aj vy môžete mať také problémy..

Bianca1236

tusim tu slecne pomohla jedine lentilkaaa. ostatnym navrhujem stretnut sa na kavicke, lebo fakt v kazdej teme vas vidim mudrovat a potom si iba pisat o sebe a vobec nie k teme :D co sa nestretnete nazivo a nepokecate? lepsie ako stukat :)
sorry ale nedalo mi to, hoci som tiez neprispela zakladatelke temy ziadnou mudrostou.
ale suhlasim s lentilkou. ty si jej jedina dala jasnu odpoved na otazku co ma robit, problem solved hned na prvej strane temy.