Ahoj chcem sa spýtať ze masturbujem si už dlho ale chcem skusit aj na výstrek ale ked si stiahnem predkožku a honim si ho tak sa mi stiahne naspet a neda sa mi honiť so stiahnutou predkožkou pls pomožte mi mam 12rokov
masturbacia
pokiaľ nevieš, tak sexu predchádza aj nejaká predohra, čo je vlastne vzájomná masturbácia. Či si predstavuješ sex tak že ho tam pichneš a hotovo? Asi ti teraz zvrhnem všetky predstavy o sexe ale takto to nefunguje. A ako to deformuje tvoju osobnosť? Tak že sa ti do krvi vyplaví endorfín? Tak že potom netrpíš migrénami? Tak že netrpíš výbuchmi hnevu a pod. pretože pri sexe alebo masturbácií sa produkujú v tele hormóny, ktoré inak do tela nedostaneš?
Jasne že to je deformacia sak normálny pohlavný styk má byt medzi zenou a muzom.A nie medzi rukou pravou a muzom.A okrem toho to deformuje aj tvoju osobnosť.
masturbácia nie je deformácia sexu. Ako chceš povedať partnerke alebo partnerovi, čo ti je príjemné keď to sám nevieš. Človek by mal najprv spoznať sám seba.
Prosim prestan s tym, kym sa da. Masturbacia je hlupost, deformacia sexu. držím palce, aby si mohol prestat..-.