Analny sex - palenie

Príspevok v téme: Analny sex - palenie
hepl_me

Ahojte,
potrebujem poradit. s priatelom sme sice nemali analny sex, ale viem, ze on by ho chcel, vzdy sa tak "nenapadne" pokusa strcit mi ho tam, a ja mu vzdy poviem aby prestal, alebo poviem nie a on s tym skonci, ale teraz cez vikend ako som lezala na bruchu a on mi robil masaz, tak mi ho tam trochu zasunul, no problem je, ze potom sme pokracovali v normalnom sexe, zo zaciatku bez kondomu, co sme teda este nikdy nerobili a dnes uz od rana mam taky nie prijemny pocit vo vagine. nie je to nejake extra palenie, ale hlavne pri moceni. navyse sa na papieri objavili aj kvapky krvi. bojim sa, ze mi preniesol do vaginy bakterie z konecnika. je mozne uz v priebehu 3 dni, aby sa to takto prejavilo? resp. mohol ma nakazit nejakou pohlavnou chorobou? prosim nepiste mi, ze najlepsie je ist k doktorovi, keby som mohla, som u neho este dnes, bohuzial to nie je mozne. ma niekto nejaku podobnu skusenost a vie mi poradit nejake tabletky alebo mast, ktoru si zatial kupim, kym sa dostanem k lekarovi? velmi pekne dakujem

michaelah

kup si canesten to mas najlepsiu masticku ja si ju vzdy davam po sexe aj ako prevenciu je to super lebo ona upokojuje po nej ta nic nesvrbi a neboli.a nikdy nekombinuj posvu s konecnikom.

malickaaaaa

Bude to infekcia a pokojne sa to moze prejavit uz po jednej noci.
Ked chces analny sex radsej s kondomom, a bez kondomu do vaginy...s toho mozes mat aj zapal mocovych ciest... skoc do lekarne aspon to by si mohla mat blizko ak nie lekara a skus canesten, mohlo by to pomoct...

nnn

možno zápal močového mechúra? kup si urologické čaje, a urinal akut... a ked tak canesten krem alebo canesten vaginalnu tabletu :) malo by to byť potom v pohode

Gynekolog

Gynekolog ty nepovedal ze ked ides na velku tak si vzdy utierat od vaginy.A mislis ze preco to vravy?mas tam infekciu a presne aj za taky kratky cas