baby co poviete? za 1700e
zvacsenie prs kmenovymi bunkami
nikdy nehovor nikdy
to som si kedysi povedala aj ja a vidis
a okrem toho furt lepsie moje zvratky ako cudzie materialy made in china
Oproti klasickému zväčšovaniu prsníkov, kde pacientkám vznikajú viditeľné jazvy, sa pri tejto metóde používajú iba miniatúrne vpichy, ktoré po zákroku samy zrastú a nie sú voľným okom skoro vôbec viditeľné. Zväčšovanie prsníkov touto metódou eliminuje akékoľvek riziká spojené s klasickou metódou vkladania implantátov, pri ktorých hrozí riziko deformácie, vytečenia obsahu a podobne. Vlastný tuk koncentrovaný kmeňovými bunkami je ideálnou, trvalou a zdravotne neškodnou náplňou na zväčšenie prsníkov, ktorá poskytuje trvalé výsledky, na rozdiel od implantátov, ktoré je často krát potrebné po určitom čase vymeniť.
Kmeňové bunky pomáhajú rekonštruovať poškodenia prsníkov po prekonanej rakovine prsníka
To je pravda...
a ja si myslím, že už vám tu totálne hrabe..
lenka 3+ ja sice neverim v boha ale zasa suhlasim s tvdenim o zaujati chlapa....lenze baby co chcu vacsie prsia ich chcu kvoli sebe, aby sa pacili sebe a nie preto aby zaujali chlapa....
lenka3+
nas stvoritel je ,,FICO,, :-0
lea pozerala som si to vyzera to dobre aj cena sla dole predtym to stalo 10tis e
Poviem ze zasahujes do vole stvoritela. Ak nevies zaujat chlapa 2 - 3 kami, nezaujmes ho ani 6 - kami.