nehulim a ani nikdy nechem. Len som to skusal. Chcem sa opytat ci aj niekomu z vas sa stalo cosi take. Potiahol som si asi len 2x a dostal som strasnu uzkost, strasne som sa bal a ani neviem coho. Asi toho ze sa uz nedostanem do normalneho stavu nikdy. A Popritom som este pocitoval nieco take, ze nikomu nemozem verit ani tym co boli pri mne. Ze vsetci si zo mna robia zarty. Co to malo byt? Co je to za humus? Ako to moze niekto brat a robi mu to dobre? Ja nikdy viac.
trava
psychiatriecke oddelenia su plne pacientov so schizofreniou, ktora sa u nich rozvinula prave nasledkom fajcenia travy
všetko zlé je na niečo dobré :) stalo sa to aj mňe a prestal som aj fajčit a už nikdy nebudem húliť :)
Ja som mal podobný problém, tráva mi pred rokom spustila silnú neurózu s derealizáciou a depersonalizáciou, z ktorej som sa dostal až po roku! Mal som aj hrozné výpadky pamäte, chvíľkové dezorientácie, no to je teraz zažehnané. Občas ešte pociťujem výpadky krátkodobej pamäte, ale je to v normálnej miere ako u bežnej vystresovanej hektickej populácie, takže som z toho NAŠŤASTIE vonku. Ale už by som trávu do úst nedal. Ani ty to nerob po tejto skúsenosti a máš šťastie, že si sa z toho "vyspal" očividne. Ja som na druhý deň mal návaly potu, nemohol som nič jesť, príšernú depresiu. Po pol roku od húlenia som sa dostal na vrchol tej úzkosti a derealizácie. Dostal som aj antidepresíva, ale stav mi iba zhoršili, tak som si povedal, že sa skúsim prekonať a s pomocou športu, priateľky a výborného prístupu v škole som sa z toho úúúplne dostal :) Asi som sa moc rozpísal, ale je dobré, ak si človek, ktorému sa takéto niečo prihodí pozrie aj pozitívny výsledok snahy o zlepšenie...
uzkost a paranoja (+ casto este zvlastna bolest hlavy niekde v temene) - to su uplne najklasickejsie stavy ak si s travou jednoducho nesadnes. vobec nie je pravda to, co sa propaguje v mediach a filmoch ze budes vzdy vyskereny od ucha k uchu, pretoze uplne realne to ma na kazdeho uplne iny vplyv. su ludia co sa mozu totalne sfajcit, smiat sa, byt v pohode a veselo komunikovat, sadnut do auta a bezproblemov a bezpecne odsoferovat kam chcu, a su ludia ktorych to totalne vypne a su uplne mimo. pravdepodobne nikdy nebudes mat z travy prijemne stavy, ale zas nie je co lutovat:)
niekomu to uskodi,niekomu nie,tebe to uskodilo,tak to nehul mne to nikdy neuskodilo hulim to 7 rokov.kazdi ma ini organizmus,moj organizmus to prijima uplne v pohode,niekdy mozem povedat,ze ma to priam lieci,ale ty daj ruky od toho prec
"dobre ti tak" !!! aspon to nebudes uz nikdy fajcit :D taketo stavy by mali mat vsetci narkomani,aby si uvedomili,ze je to bordel !!! i ked trava....neviem .ja na nu az tak strasne negativny nazor nemam :D
To bola tvoja prva skusenost s travou ...
To su prve stavy fakt radsej kasli nato ... Nic dobre stoho mat nebudes ..
Keby si bol pokracoval v huleni, asi by sa ti bola spustila toxicka psychoza. Toto su prve jemne prejavy. Uz to nikdy nedaj do ust. Na kazdeho droga posobi trochu inak, tebe vyslovene nesadla.