Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

lenulik aj ja sa bojim ze jedno ochutnam a uz to ide...lebo sa mi to tak stalo uz 1000krat ale je to vsetko len v mojej hlave a ne ze by bola az taka chut zjest namiesto jednoho desat tak tej hlave musim povedat ze nie ved ani nemas chut :) a ty chces kolko schudnut?a mas rokov?ja 24r a asi 14 kil.si preco privrala?
marijam aj ja uz mam darceky skoro uz len drobnosti :) a peceme stale nema to konca :) a co baby pecete?a aky stromcek umelinka ? :) marijam mas co dobiehat :) pekny dnicek

marijam

Jooj dievčatá u nás ani stromček..nemáme ani napečené. Ale tak dnes už popracujem večer na stromčeku, a od zajtra sa pustíme do pečenia :-) Darčeky už mám..len zabaliť ich :-)

Pekný deň prajem :-)

lenulik6

Ahoj sloniatenko, super sa drzis. My tiez ked sme piekli, tak som daco okostovala plnku, alebo cesto som olizala :D Ale fakt len malicko. Vysledny kolacik som si nedala. A napriklad vcera som mala tolko pokuseni. Najprv mamina otvorila ferrero rocher, potom ocino doniesol od krstnej vyborne kolaciky a kopu chipsov a slaneho a este vecer sa otvorilo vinko. No ale nedala som si :) Len netusim dokedy to takto vydrzim. Mam pocit ze sa musim dost kontrolovat a obmedzovat. Ale asi je to nutne. Asi to tak ma byt, ked chcem schudnut. Lebo viem ze kebyze si dam jeden kolacik tak by to neostalo iba pri jednom. No a bohvie ako by potom moje cele snazenie vobec skoncilo.

Inak uz aj my mame postaveny stromcek, piekli sme sice uz 3x ale vacsina toho nebola pre nas, tak este sa chystame piect. No a treba este co to popratat a mne chyba este jeden darcek. Tak dnes alebo zajtra pojdem dokupit.

sloniatenko

ahojte baby.tak ja vcera sladke nie skoro len adventnu soku 2kusky a piekla som ale vcera som to nejedla len som trosku ichutnala plnku co je asi tak kopcova lyzicka co tiez u mna uspech tak jak u annika1987 lebo inokedy by som zjedla secko :) no a dnes som jeden kusok z toho napeceneho ochutnala aby om vedela ci je to dobre :) no ale inak fajn vobec ziadna chut na sladke.anika myslim ze si to dobre zvladla :) vsetky to zvladame na jednotku :) a uz su tu skoro vianoce mame uz stromceky?alebo napecene u nas je uz skoro vsetko napecene i stromcek uz stoji :) darceky mate? :)

marijam

Annika No super :-) Bola si na nohách celý deň ..takže si to pekne aj vybehala :-) To ja keď som s priateľom cez leto behala po našich Tatranských štítoch vždy na vrchu sme sa najedli do popuku..sladkostí, mäska k tomu chleba...mala som pocit, že dolu sa už len zgúľam..no pritom nás čakali ešte také 3-4 hodinky dolu..takže keď sme prišli domov tak ani necítila, že som niečo jedla :-) Takýto pohyb mi veľmi pomohol..po takom rapídnom schudnutí sa mi parádne podarilo nohy spevniť ;-) Už sa teším až znova otvoria turistické chodníčky :-)

Annika1987

aj mne sa dari jest striedmo :) len... dnes som stravila cely den vonku na nohach, behanie po meste a fakt od piatej rana vstavat, prichod domov az vecer. Takze verim tomu, ze sa da odpustit dva razy vianocny punc so slahackou, jedna horuca griotka a jeden langos :)) bola som na vylete a islo tam prave o tieto veci, aby sme vyskusali. Ale mohla som si pokupit ovela viac, bolo tam vela sladkosti a nezdravych jedal, ale moje prehresky boli iba tie, co som vymenovala. Okrem toho som si na obed dala grilovane kuracie maso so zeleninou a este predtym na ranajky a desiatu grahamovy chlieb. No proste uleteny den. Ale viem, ze keby mi na tom nezalezalo, tak skoncim napchata sladkostami od vymyslu sveta. Takze uspech :).

marijam

Ja nedesiatujem...keď sa dobre najem ráno tak doobeda vydržím :-) Niekedy si dám to jablko alebo nejaké oriešky :-)

Maoam

ano :-), odkedy jem ovela viac bielkovin, mam podstatne mensiu chut na sladke, mam podozrenie ze sacharidy (hlavne muka, cestoviny) vyvolavali u mna zachvat zravosti na sladke