ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Moje miery su cca 86 67 93- Take trosku asymetricke, ale relativne v pohode.
Ja sa kvoli svojej vahe nejako extremne netrapim, ale velmi by ma potesilo klesnut na moju povodnu vahu.
Hlavne je sa dobre citit, a mne je vtedy najlepsie.
Kristinkita, ak cvicis, mas asi dost svalovej hmoty, ktora je tazsia ako tuk, dolezite su skor miery, ako vaha/hmotnost.
Ake mas miery na svoju vysku a vahu?
No asi potrebuje..skús nezobkať a uvidíš :-)
Asi potrebuje šok. Určite sa to dá,len musim zistit ako. Asi by som mala prestať jesť večer resp. v noci. Toto je asi môj problém,
neprejedám sa síce, ale ked niečo vidím, tak si zobnem, a neviem si odopriet :)
Kristinkita_1 Ahoj :-)
No tak s týmto neviem ako by som Ti poradila..telu asi vyhovuje tvoja váha tak nepotrebuje chudnúť :-)
Áno Marijam, pridávam sa k vám.
Ja som počas Vianoc nepribrala nič, práve naopak, mne sa akosi jesť nechcelo.
Ale aj tak by som chcela dať dole do 1.júla 4kg. A kvôli motivácii som uzatvorila aj stávku a nechcela by som prehrať :)
Mám ale jednu výhodu, mne vôbec nechutí sladké, počas Vianoc som len ochutnala asi 2 koláčiky a ani tie mi nechceli ísť dole hrdlom.
Ja ani neviem čo mam robiť aby som schudla. Lebo do fitka uz chodim rok, nepijem sladene vody, ani caj ani kavu nesladim, lebo mi to nechuti.... Ale moja vaha je skoro stale rovnaka. :(
Fajne..popozerám si ich obe a inšpirujem sa :-D
tato :)
www.chleba.sk
ale paci sami aj ta, co som hodila link pred tym:)
Zaujímavé...skúsim aj ja niekedy taký :-) a to je aj tá stránka o ktorej si tam písala?
marijam este som neskusala, ale nasla som jednu stranku, kde su celkom dobre recepty, aj narozne bylinkove chlebiky a stale tam ide nejaka celozrna muka a najdolezitejsie je, ze su bez kvasku :) a daju sa piectnormalne v rure. receptyvsade somvidela na tie pekarnicku, ktoru nemam:D urcite vyskusam chlebiiik
urcite akp prvy skusim tento :)
sweetlive-recepty.blogspot.com