ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
maoam drzim palce nech to dobre dopadne a si v poriadku.
maoam to je super :)
danka maoam mame to tazke...
tak a ja som zjedla margot artemis a tusim uz pojdem obedovat a mala som i acidko jogurt cokolada
maoam no jedlo ti vychadza, ale TRI opky? preboha... moc ti drzim palce nech to dobre zvladnes. a kedy mas tu prvu? za kolko? inak 2 konfekcne velkosti, teeeeda to musi byt ale vidno, a este ked sa clovek nahodi, len kukali na teba ako na celebritu, ze? prijemné, pamatas si ako annika to tu pisala? ze na nu pozerali ked schudla? ;) aspon nieco maoam ked uz ine sa nedari. treba najst to svetielko kdesi (ale ni to na konci tunela :D ) a drzat sa ho a hadam to nejako prejde.
Danka: no ja mam strasne vela stresu + zravotne je to tak na ****, cakaju ma tri OP no :-//
a nemam sa vobec OK, no ale aspon jedna vec bezi, strava a to ,ze si to uz fakt vsimli aj ini, ma velmi potesilo, aspon jedna mala radost uprostred tych katastrof :-)
ale musim uznat, ze ked je clovek stihlejsi, hned sa aj inak oblieka, asi to vyniklo aj preto, ze som dnes mala na sebe dost uzke veci, vysoke stekle, blazer, mam blond vlasy ;D, no uplne iny clovek ako pred rokom ;D
Baby, chcela som sa vam pochvalit, dnes som bola na krv a stala som potom este v ambulancii, cakala som na recept od sestricky a dalsia sestricka presla zozadu dopredu na recepciu a mi vravi, wow, XY, ja som vas vobec odzadu nespoznala!!! to co ste so sebou urobili? normalne si ma vyobzerala a ze wow, ako ste schudla, no toto, tak uz vyzerate uzasne, wow, uplne skoro odpadla :DD
isla som potom poobede este do inej ambulancie po listok a to iste! lenze ina sestricka, ale ta ma nevidela asi dobreho polroka, takze si to vsimla tiez :DD
baby, to je uplne SUPER POCIT, fakt :DD
tak sa tesim, ze aspon toto, no to uz fakt musi byt vidno, vsak som sa zmensila skoro o 2 konf. velkosti za rok ;D
sloniatko mam taky dojem ze sa to tu vali na nas :/ ja, ty, marijam a aj maoam pise ze vsetko je na ho*no. ach jo kedsa serie, tak sa serie. a aj ja som mala dneska linu. :/ sloniatko vyskusaj si dat pred sladkostou nejake ovocie a uvidis ci este chces sladke. drz sa!
ja to dnes asi dokaslem dam si asi daaku tycinku som nervoza smutna mozno sklamana...ale s chudnutim to nema nic spolocne..
sloniatenko , lilekk velikanska gratulacia! idem tusim aj ja do toho naturhousu :) idem pokukat kde v BA to je.
tak baby mam dnes den debil totalne dnes je vsetko nahovno s prepacenim :( takze ranajky chleba syr maslo redkovky h.salat,d-ananas,obed mal byt plesnivec+zelenina ale musi
m si ho posunut lebo som prave dojedla syrove nite :(