Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

KaQa

Annika1987
Fajne 50kg :) gratulujem tešim sa :)))
no mne treba ešte -13kg a budem mat 50kg juj duuufam že vydržim a za aky čas sa ti to podarilo ?? :)))

Maoam

jeeeeeeeeej KaQa gratulujeeeem super tesim sa :-))

Annika: no to si viem predstavit, uz mas krasnu vahu, kocka uz budes poriadna
:-)

babule ja sa tesim, lebo mam po dlhej dobe ovela plochsie brucho :-DDD

KaQa

babyyy dneska som sa važila :D Stale mi to nejde do hlavy važila som sa asi 5x
zo 65 máááááááááááám 63 a pol :D som nenormalne prekvapena :) ale nejako to na sebe nevidim :/ dufam že vaha neni pokazena :D ... hh :D .. joj ale aj tak som štastna :) ďakujem aj vám :)

Annika1987

Helus, a nepremyslala si nad tym robit si do roboty to mixovane jedlo a pit to slamkou?
kiki, ja jedavam obedy normalne, ale snazim sa vyberat si hydinove maso a zeleninove jedla, takze napriklad zeleninove lasagne, zeleninovu strudlu na listovom salate, kuraci rezen a zemiakova kasa.. jednoducho v tomto duchu. co sa tyka mnozstva, neobmedzujem sa, jem, kym treba, aby som sa zasytila.
marijam, dakujem za gratulaciu, to potesi :)
Maoam, ano, to schudnutie vidno uz aj na pohlad :) vsetky rifle zacinaju na mne visiet a zacala som povinne nosit opasky :)) a aj krajsie vyzeram :) a aj sa po mne chlapi dvojnasobne viac obzeraju :D

Annika1987

ahojte babulky :) musim sa vam pochvalit, ze som si dnes dala sladke :)) a vcera vecer som na veceru zjedla rozok!! :D a este k tomu biely.. :) a vobec sa nebojim, ze by som tym nieco pokazila, lebo ako som si citala o tom, ze aj vola sa vycerpava, ak ju prepinate, tak som si povedala, ze si dam tento vikend taky, akoby som sa o ziadne chudnutie nesnazila. a za tento tyzden si davam za ciel iba udrzat to, co som namerala pri poslednom merani, teda ziadne schudnutie. ani neviem, ale mam pocit, ze to je takto spravne. a pred par dnami som si povedala, ze sa zacinam riadit v zivote svojimi pocitmi, lebo tie byvaju pravdive. takze tento vikend sa nebranim "nezdravemu" :). ale pri nakupe v tescu som dnes aj tak neodolala a na veceru som si kupila mozzarellu a rajciny :D a este celozrnny chleba som kupila ako pecivo. jednoducho - sila zvyku :) dobre, nie? :) predtym som zo zvyku kupovala a jedla sladkosti, teraz zdrave jedlo :))

Helus

baby ja som robila na obed cicerove kari+ pohanku je to celkom dobre,len uvidim ked to bude na tanieri,pekny den vam prajem ja idem pracovat,ale vecer si vas precitam.

kiki5599

Kaqa- palacinky a vyprážané som kýmchudnem zatiaľ nemala no v nedeľu jedenmalý rezeň...ale veď aj to musí byť ak by nebolo telo si navykne na zdravú stravu a potom keď sa začne jesť aj vyprážané nastane jojo efekt...neviem to je môj názor :)

kiki5599

Maoam- ja som už dva týždne nemala nič sladké...ja keď sa raz nakopnem tak dodržiavam a odolávam keby že som niečomu podľahla tak by mi dlho trvalo kým by osm odznovu začala...ja jedávam tiež tak ako ty..obed normálne a olovrant a večera bielkoviny a zelenina nič viac! :) len problém bude v tom že za chvíli pojdem do školy a obed budem mať najneskôr o 15.00...dúfam že mi to nijak neuškodí :(

KaQa

kiki5599
aoj :) a čo take napriklad?? aj palacinky a take vypražany syr a take jedla? :)ale samozrejme v malom množstve ne?