ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
lileek,uprimne? uz som mylslela ze si dokonala nezhresis. takze aj ty si clovek! a prosim ta co by si si kazila? ved predsa vsade odporucaju odbornici na chudnutie raz za cas porusit dietu, aby si telo nezvyklo. takze teraz si si to svoj eraz za cas odbila a nic sa nedeje. nemyslim si, ze by si teraz isla pribrat nejake kilo, ked denne cvicis vzorovo papas, vies, aj pad na hubu je pohyb VPRED :) neboj, uvidis ze na merani budes prijemen prekvapena. kedy mas meranie?
heluska no to je ale skoda, ze si v praci cez vikend. och. hadam ti pocasie krasne vydrzi aj na dni ked budes mat volno.
ja som si dnes dalsiu knihu zadovazila, vola sa "prirozena strava" od ernsta guntera. cim viac o tom citam, tym viac som presvedcena o tom, ze toto je cesta pre mna. no uvidime, lebo ako tak na to hladim, vyzera to byt na riadne trnistu cestu. no to je za 2 tyzdne moja tretia kniha na tuto tematiku :)
bambulky drzte sa!
Ahojte baby moje,vidim,ze mate program paradny na vikend,ja mam pracovny,takze sa bude tocit v praci,ale nevadi.
Maoam som rada,ze sa ti tqak pekne dari,ale aj ostatnym dievcatam,ja na olovrant budem mat biely jogurt,a vecera bude kuracie sote,robim pre rodinu,davno som nemala.pijem dnes nejak menej bolo vela prace tak to idem trochu dohnat,baby pekny slnecny vikend vam prajem.
no baby ja som to dnes kraaasne po tyzdni makania pohnojila:(
R:6 fibre, ten specialny caj na chudnutie
Ol:nizkotucny jogurt biely, psyllium
O: hamburger, hranolky, cola light, mc flurry :((((
ol: vytlacena pomarancova stava, nizkotucny biely jogurt, psyllium
V: budu 2 vajcia, a zelenina
ajaj nestastna som so seba, ale o dovod viac o vikend viac makat na sebe :D
Danka - kraaasne papas :) a ten ananas je super obsahuje enzym bromylin tusim tak sa vola a dobre sa inak po nom chudne ;)) tiez by som mala taku pevnu volu :) aj ja som vcera kukala jste to co jite...a bolo to take nic moc no teda :|
sloniatenko - ako pokracujes bez priloh? :) a kasli na stare saty, ked budes mat super telo budes si moct kupit este krajsie saty! :D
sloniatko jasne, ze je to mozne, ved pamatas anniku, ako chudla co tyzden to 1cm? na nej to tiez muselo byt vidno. takze len tak dalej tyzden za tyzdnom a uz sa vidis v trickach! :)
baculka, uprimne zavidim to opalovanie, krasne slnenie a pod. dufam, ze aj ja sa k tomu dostanem, lebo sa mi tu plany rozypavaju.. ach ta praca :(
inak zjedla som velky kusisko ananasu a teraz tlacim oriesky a k tomu susene ovocie a nic necitim :( taka som vystipana z toho ananasu.au au , tak mi trepa pazravici. :)
danka no mne je a bolo vzdy tak luuuto ich zahodit :( baculka jasne skor ci neskor to dame :) inak baby je mozne aby som za cca tyzden robenia tych brusakov videla vysledky?take malicke :)
Aloniatko aj ja mám kopec takých vecí , kt. sú mi teraz malé, alebo také moc obtiahnuté, takže sa veľmi teším :) :) to musíme dať !
Ja dnes raňajky jablká nakrájané + 0,5 l žihlavového čaju
Odvtedy som vypila liter vody a idem na desiatu si dať biely jogurt s medom
Obed bude cottage + mrkva+ všeliaká zelenina :D
a olovrant a večeru netuším :/
Ja na víkend moc nemôžem plánovať kedže kvoli tomu kolenu nemozem nejako behať, ale ak by nás oco doviezol autom na záhradu tak by som si tam zobrala deku a aspon si tam oddýchla na slnku a prečítala nejakú dobrú knihu , dnes by som chcela ísť niekde na slnko s kamarátkou tiež takže uvidím :) pekný deň !
sloniatko pekny plan mas na vikend,inak je fajn, ze mas kopec veci na 52 kilo, ja som to prednedavnom s tymi vecami vzdala, tak som ich rozdla chudsim kamoskam a teraz ked budem chuda, budem si musiet kupit nove! :)))
nic nevyhadzuj, tes sa z toho, ked to budes mat na sebe, ako sa budes citit, ako bohyna, ze wueeej ja som to dokazala :)
inak ste to co jite bolo o nicom, aj to porusila baba, schudla nejakych 9 kil dokopy, 2 mesiace nemohla cvicit, co mala problemy s kolenom.pomedzi to som aj prepinala... neviem, take to bolo divne, aj tie jedla, lebo mala chudera celiakiu, tak tie recepty mi vela nehovorili. ale piekli domaci chlieb v rure. krasny bol. inak vcera som to dostala a ani neviem ako: ziadna zravka, ziadne krce nic. ze by predsa len ten post tomu pomohol? lebo som teraz dost citala aj o poste aj o surovej strave a bolo pisane, ze uz 24 hodinovy post s tebou urobi zazraky. a pre mna je to zazrak, ze nemam v sebe uz aspon 4ty ibalgin. nieco na tom asi bude baby.
sloniatko pekny plan mas na vikend,inak je fajn, ze mas kopec veci na 52 kilo, ja som to prednedavnom s tymi vecami vzdala, tak som ich rozdla chudsim kamoskam a teraz ked budem chuda, budem si musiet kupit nove! :)))
nic nevyhadzuj, tes sa z toho, ked to budes mat na sebe, ako sa budes citit, ako bohyna, ze wueeej ja som to dokazala :)
inak ste to co jite bolo o nicom, aj to porusila baba, schudla nejakych 9 kil dokopy, 2 mesiace nemohla cvicit, co mala problemy s kolenom.pomedzi to som aj prepinala... neviem, take to bolo divne, aj tie jedla, lebo mala chudera celiakiu, tak tie recepty mi vela nehovorili. ale piekli domaci chlieb v rure. krasny bol. inak vcera som to dostala a ani neviem ako: ziadna zravka, ziadne krce nic. ze by predsa len ten post tomu pomohol? lebo som teraz dost citala aj o poste aj o surovej strave a bolo pisane, ze uz 24 hodinovy post s tebou urobi zazraky. a pre mna je to zazrak, ze nemam v sebe uz aspon 4ty ibalgin. nieco na tom asi bude baby.
ahojte,danka teda ty sa nezastavis :)no vies zobudila som sa skor ako budik lebo budik mam pred 5h rano tak uz som nesla spat :) a ja neviem co nudem asi zajtra do lesa mozno opekat v. nedelu asi podobne alebo mozno dostihy a v pondelok do prace :( v utorok asi grilovacka :) ma byt pekne :) inak prave som rozmyslala ze kevyze schudnem na tu moju 52-53kg vahu tak mam plnu skrinu kraasnych triciek aj sukne kratasky ktore uz nemozem nosit :(
dobre rano baby.
musim sa vam pochvalit- ja som vcera naozaj nic nejedla! som z toho nadsena, lebo som nevedela, ze to dokazem. bala som sa prichodu domov, ale som to zvladla. myslela som si ze budem mat bolesti zaludka a ukrutny hlad ale cely den som bola hladna normalne, vobec sa to nestupnovalo,hlad som citila len ked som na to myslela. a to bolo viac- menej doma, lebo v telke co reklama- to jedlo. ale prisla som o siedmej a som si povedala, ze uz len 3 hodiny a idem predsa spat, tak si to nepokazim.
baculka ja ked budem vyzerat tak ako chcem, dam si plavky a s usmevom na tvari si pojdem hrdo po kupalisku. :D
ling- a ked si bola na tej neere to si fakt tyzden pila len ten sirup a nic nejedla? ked hej tak klobuk dolu!!!
sloniatko caves, ty o stvrtej rano nevies spinkat moja? teda, to ja som sa na druhy bok obracala :)
k tomu vikendu: mam 4 dni volno a naplanovanych tolko aktivit, najma sportovych, treba to vyuzit, blava bude prazdna. v sobotu idem na oslavu, budem pit len kavu a vodu. urcite budu robit rezne a salat, a cestovinovy salatik tiez, ale s majonezou, takze nic.v nedelu sa chcem ist bicyklovat na hradzu, v pondelok korculovat na hradzi a v utorok chcem urobit vylet na plavecky hrad. joj verim, ze mi moje smele plany vyjdu. a medzi tym musim ist robit do zahrady.
dneska mam na plane jest ananas, naklicenu sosovicu a salat z rajciny, poru, cinskej kapusty. na veceru tiez nejaka zelenina.
babule prajem vam krasny, slnecny, uspesny den!
a napiste vase plany na vikend a co budete dnes papat.