...ako by ste sa zachovali,citili,alebo,ako by ste to ponali,keby vam ves kolega povedal,ze ho pritahujete az tak,ze by vas pretiahol...ako kompliment,ci ako urazku?
kompliment,alebo urazka?
kompliment
No pokial ta to neurazilo, tak to urazka nie je.
ja by som to nebral ako kompliment...
tak mňa by to nas...lo! a hned by som mu na to aj podobným spôsobom odpovedala...ibaže to by už asi nebolo pre neho moc lichotivé..heh:)
čo už...držím sa zásady,ako sa do hory volá tak sa z nej ozýva! :)))))
Ak sa zena adekvatne sprava, nedostane sexualne ladeny kompliment, lebo si to dotycny ani nedovoli:) Ja povazujem muzov, ktori takto "lichotia", za uboziakov... omnoho viac pre mna znamena gentlemanske a zdrzanlive spravanie ako prvoplanove slintanie. A u mna nepochodi akoospravedlnenie to, ze "muzi su zvieratka":)
mna to neuraza ale otravuje. strasne otravuje, vyslovene sa tym ludom vyhybam.
uprimny clovek -> idealny partner !
ja vobec nechcem diktovat o com sa tu ma dikutovat, ja sem chodim pozret len obcas... kazdopadne tato tema mi pride mierne povedane od veci. to je vsetko a je to tiez len moj nazor :)
a aky nazor si myslis ze budu mat ine zeny, to si nebodaj fakt myslis ze by to niekto bral ako kompliment :D:D:D sweater to vystihol/a
ja suhlasim so sign....
a ak si vydata, tak by si mala riesit ine veci, a nie forum, uchylakov, a podobne...
by ma zaujimalo kde pracujes...
lentilkaaa-ano,pochopila si to spravne,a myslim,ze aj ostatni to pochopili spravne,ale vynimky sa vzdy najdu..:-D