Ahojte mam taky problem už vyše roka, velka uzkosť tažko sa mi pozera na okolity svet toči sa mi hlava ako keby tažšie sa mi zapamatavaju veci mam 23 rokov som taky dezorientovany v sebe utiahnuty akoby som bol izolovany od sveta, vôbec necitim hlad mam frajerku a ked to spolu robime tak to vôbec necitim akoby sa mi poškodili nervy alebo čo. Volakedy davno som pil a to asi tri mesiace v kuse na lieky roaccutane kvôli akne . Potom som prestal a niečo podobne som zažil to ako teraz. Lenže ono sa to ustalilo ked som prestal pit . Potom som dva roky nepil a kvôli akne som to prehanal s jedlom a nechcel som jesť čo sa mi zdalo byt nezdrave a niekedy som len cele dni na ovsenych vločkach bol na jablkach a pod. A z toho som mal dosť velke nervy. Ono sa mi to zo dna na den toto stalo najprv som si myslel že mam horučku že sa mi toči hlava ale potom som si nedokazal ani zapamatat veci strašne bušenie srdca uzkosť čudne tlaky v hlave nočne mory som maval až do teraz každu noc mam každu noc nejaky sen a je strašne živy niekedy ked sa zobudim neviem čo je realita a čo sen a proste toto všetko sa na mna nakopilo. Neviem si užit jeden den aj ked velmi chcem. Chodim k psychiatrovi ale nepomaha to bral som za ten rok a pol čo som v tomto stave mnoho liekov ale ja preživam zo dna na den . Chodim na vš nikto si to nevšimol ale čo ja preživam vie len malokto rodičia priatelka a najlepši kamarat. Už prestavam dufat že sa z toho nedostanem a bojim sa že spacham niečo ked to už nezvladnem. Ja tak velmi chcem žit a uživat si ako to bolo dovtedy ale som asi blby lebo sam som sa do toho dostal ale ja už nevladzem. Bežne veci mi robia problem urobit rano sa mi tažko z uzkostou vstava. Proim poradte čo si o tom myslite že to môže byt. Lebo ja neviem
už naozaj psychicky nevladzem
čo na to tvoja priateľka ?
urcite nehul, nepotrebujes ziskat aj dalsie psychicke ochorenia.
Skús si zahulit , nie veľa len tak do nálady aby si sa skludnil , vážne to pomáha niekedy... Ale ak mas uzkosti možno to platit nebude ale zatial som take nepočul .
Niesi sám .. Mam podobne len ovela horšie , človek kt som milovala zo DNA na den odišiel nechcene bez rozlúčky a neuvidim ho minimálne 5rokov vobec neviem, 6 rokov najlepšia kamaratka mi o mesiac tiež odišla zo zivota a trz sa mi vysmieva že nema cas na depresivnych ľudí , a mnoho dalších problémov .. Dávno som sa prestala spoliehať nato že má niekto pochopí a pomôže .. To uz si ty musíš natlct do hlavy že život ide dalej,život je zmena atd... A uvedomiť si že sám si strojcom svojho šťastia ...
a preco nechodis aj k psychologovi?
skus sa zamestnat :D