Pripravky na pamat

lucia.z

Moja dcera mala štatné skušky a užívala výživový doplnok Alpha XYZ. Mohla sa ľahko sustrediť a dostala vyborné znamky. Odporúčam každému, ktorý che zlepšiť svoju pamäť

Zase???

Tekvicka si zjavne robi reklamu a admin to zjavne prehliadol..hlavne ze ked niekto poradi kompetentne,vtedy zakroci zazracnou rychlostou! Tekvicka sa tu zjavi znenazdajky a "zareaguje" na prispevok z r.2014... Mila tekvicka! Meme123 urcite necakala rok na to kym jej posles link na svoju stranku...!!

tekvicka-micka

Juuj tabletky ako pilulky si skús nechať na horšie časy ak bude treba predsa len pečeň je len jedna a je dosť alternatív, ktoré zaberajú bez narúšania pečene. Akokeby zázračným pokrokom od kávy je na učenie urobený tzv. Mysliaci prášok www.thebrainer.cz o ktorom si určite niekde počul. Spôsobuje to, že sa úplne sústrediš na to, čo čítaš čo máš pred sebou jednoducho si 100%-tne koncentrovaný a študenti aspoň u nás na VUT tým nahradili kávu aj biele zázraky.

meme123

zdravím, ja chcem začať užívať to DMAE samotné, máte tu niekto skúsenosti? pomáha? je bez lek. predpisu?

verrony : a ktoré konkrétne si užívala?

verrony

neviem ako je to pri vsetkych liekoch na pamat ale tie co som brala ja... ano zabrali mi bolo to super ale ked som ich vysadila nepamatala som si ani co som mala na ranajky strasne vypadky som mala. trvalo to vyse rok kym som sa vratila na povodnu \"vlnu\" aj to len starym sposobom a to ucenim textov na spamat a pod. vecickami

Marika5

ebi777
Ja tiež napr pijem matcha čaj a je naozaj super, možno ho tu propagujú, ale ten čaj je naozaj zázrak a ak si ešte neskúsila, tak nehovor dopredu!!
Ja osobne ho pijem kvôli chuti, lebo mám rada zelené čaje a tento je ozaj najkvalitnejší...
asi tak..