nová práca

Príspevok v téme: nová práca
aknel123

Zdravím Vás,

po 4 mesiacoch som si našla prácu. Je to niečo nové (nová pracovná oblasť) Zanedlho nastupujem. Mrzí ma ten pocit strachu ktorý teraz prežívam. Viem, že sa nemusím ničoho báť, ale zviera mi žalúdok a neustále na to myslím. Prosím napíšte mi nieakú radu, mám obrovskú trému....

muc

...a vela stastia v novom zamestnani. ja mam uz po styridsiatke a az teraz planujem radikalne zmeny v mojom zamestnani. chcem odist do zahranicia. mam obavy, ale ani ostat tu nie je ziada vyhra! zvazujem plusy a minusy a myslim, ze caka na mna velmi prelomovy novy rok. nie je mi z toho priam veselo, ale snazim sa fakt mysliet len na tie pozitiva. a tiez, ze nevyuzita prilozitost je skratka premarnena prilezitost. a v mojom veku mozno by mi usiel posledny vlak a mohla by som si to v buducnosti (hlavne v dochodku) by som si to mohla vycitat. ak to nevyjde- vzdy sa mam kam vratit domov.

muc

nic ine nepomoze, len pozitivne mysliet. sustred sa na kladne stranky novej prace- lepsie financne ohodnotenie, nove poznatky, nove skusenosti,... nemysli na obavy a neistotu zo zaciatkov. vnimaj pohar do oly plny a nie do poly prazdny!

marcelina78

ja som taka ista, namiesto , aby som sa tesila, vytvaram si katastroficke scenare, prepadam panike, ze to nezvvladnem, ze sa budem klepat, odpadnem, pridem znicena, co celu noc uz nepsim a potom tvar sa milo a zivotaschopne a laduj do hlavy informacie nove..Najhorsie zacat, potom sa to rozbehne, kup si nieco v lekarni na upokojenie..