Dakedey ked sme mavali s byvalym sex tak aj hodinu vydrzal,a teraz...Posledne tri razy vzdy tak 5 minut maximalne...Vzdy sa vyhovara na nejaku hlupost, ze nepohodlne miesto bolo a pod. To uz vazne chlapovi po case zacne ist len o seba, ze 5 minut a dost, a nevie si vychutnat sex? Co mam mat z tak kratkeho sexu...Ja to uz kaslem..Dnes este pridal, ze vraj ho mal velmi citlivy...A to mal kondom...Nechapem, ze preco bol dakedy normalny dalo sa s nim dlho sexovat a teraz uz to je o nicom...Pritom pritahovat ho pritahujem..Poradi mi nejaky chlap, co si o tom mysli?
5 minut sex
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - hespac.com
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
Fu, idem radšej na cigu, niektorým aj zavidím...
Ja koľkokrát aj 3 - 4 hodiny a až potom. Síce ruské delostrelectvo sa vtedy nechytá, no ale veď za ten čas sa to aj nazbiera..:-)
Ale chcel by som raz zažiť, že 5 min. a BEENG.
druhe kolo
bud rada ze 5 min.niektore maju 1 min. a ake su spokojne
čo z toho vyplyva? že ženy su furt navine :D
Ženy!!!!
Ja môžem kolko chcem ako dlho chcem...ale tento rok som ešte nechcel!!!
ahojte poradte mi,ked sme mali sex 5minut,a potom ho vytiahol lebo si myslel ze praskol kondom a uz bol spraveny,ale kondomu nic nebolo tak mozem otehotniet?prosim poradte mi
Sario Dnes 13:18 - to preto, lebo je sucha, nevzrusuje ju to uz tak. Musis to robit bud inak, lepsie, intenzivnejsie, podnecovat v nej lepsie stimulaciu a ked bude vlhka, pojde to lahko.
Druha varianta je jednoduchsia, nemusis nic riesit, kup lubrikant.
Kondom praska, pretoze ona vyschne. Keby zvlhla prirodzene, alebo tam date lubrikant, nebude problem s praskanim kondomu.