5 minut sex

Príspevok v téme: 5 minut sex
neuspokojena

Dakedey ked sme mavali s byvalym sex tak aj hodinu vydrzal,a teraz...Posledne tri razy vzdy tak 5 minut maximalne...Vzdy sa vyhovara na nejaku hlupost, ze nepohodlne miesto bolo a pod. To uz vazne chlapovi po case zacne ist len o seba, ze 5 minut a dost, a nevie si vychutnat sex? Co mam mat z tak kratkeho sexu...Ja to uz kaslem..Dnes este pridal, ze vraj ho mal velmi citlivy...A to mal kondom...Nechapem, ze preco bol dakedy normalny dalo sa s nim dlho sexovat a teraz uz to je o nicom...Pritom pritahovat ho pritahujem..Poradi mi nejaky chlap, co si o tom mysli?

harmony

Fu, idem radšej na cigu, niektorým aj zavidím...
Ja koľkokrát aj 3 - 4 hodiny a až potom. Síce ruské delostrelectvo sa vtedy nechytá, no ale veď za ten čas sa to aj nazbiera..:-)
Ale chcel by som raz zažiť, že 5 min. a BEENG.

DOminikka

ahojte poradte mi,ked sme mali sex 5minut,a potom ho vytiahol lebo si myslel ze praskol kondom a uz bol spraveny,ale kondomu nic nebolo tak mozem otehotniet?prosim poradte mi

mlady

ahojte ties mam ten isti problem ja sa sprvim do 2,az 3,minut ja uz som zufali moja mi to dava na javo ze to nie je ok poradte co stim ,zaciatki nasho sexualneho zivota sa odrazali az ku 1,hodine sexu ale pokleslo to az takto ,,poradte mi prosim dakujem

AdamKrt

Sario Dnes 13:18 - to preto, lebo je sucha, nevzrusuje ju to uz tak. Musis to robit bud inak, lepsie, intenzivnejsie, podnecovat v nej lepsie stimulaciu a ked bude vlhka, pojde to lahko.

Druha varianta je jednoduchsia, nemusis nic riesit, kup lubrikant.

Kondom praska, pretoze ona vyschne. Keby zvlhla prirodzene, alebo tam date lubrikant, nebude problem s praskanim kondomu.