Zdravim,
mam taky problem vlastne nie ja ale moja sestra ktora ma 19 rokov a len co pride odnekial napriklad zo skoly tak si zapne hudbu a pocuva si a zacne si tancovat.natom by nebolo asi nic zle nie, len keby sa mi nepriznala ze sa na nieco hra neni to nic konkretne len proste ze si predstavuje ludi v izbe predstavuje si ze je na inom mieste a pretvaruje sa.neuci sa nic pomaly nikde nechodi ani sa nicomu nevenuje.pre nu existuje iba hento.ani ja som tomu nechapal ze co tym myslela a potom sa mi priznala ze zapne si tu hudbu a predstavi si ze je napriklad v divadle prechadza sa po izbe a robi sa ze ide do toho divadla ptoom akoze niekoho stretla a vhlave jej idu myslienkove pochody napriklad rozhovoru s danou soobou co stretla.potom sa hra nato ze spieva v divadle na skolskej akcii a zas si pedstavi ze stretla naprikald spoluziakov a potom zas tie imaginarne rozhovory. pride mi to ako keby snivala a nevedela rozlisit ze sa hento nikdy nestane a nezije realitu ale nejaky jej sen alebo predstavy.je to normalne?????????????????????podla mna nie, ked ma uz 19 rokov a neviem to indetifikovat ze co to je......schizofrenia alebo?dakujem za pomoc. ¨
M.