on a ja

Príspevok v téme: on a ja
modroočko

som s nim uz nieco vyse 8mesiacov.... hovori ze ma lubiale nic tomu nenasvedcuje nesplni to co slubi, niekedy mam pocit ze som tu sama pre sebe ked som stastna i ked som smutna lebo pre jeho pracu nemozeme byt spolu tak casto a par smsiek vecer -to nie je komunikacia. je lezerny a neurotik ...vyznanie mi napise vtedy ak som s kamosky niekde vonku na diske.. a predomnou hovori o svojich byvalych ale i o cudzich zenatych typu ma krasny usmev,... vraj ma potrebuje . chce utiect sam pred sebou, lubim ho ale takto pokracovat nechcem ..

Lovely77

Dievčata prosim vysvetlite mi rozumne : načo zakladáte takéto témy?
Vy potrebujete počuť názor iných?
Samé si nedokážete upratať myšlienky?
Tak strašne ma rozčuľuje, že sem príde dievča, napíše že priateľ hovorí o bývalých, o iných že má krásny úsmev ale...mňa potrebuje - to vlastne píšete, chodím s deckom, páčia sa mu iné ženy, mňa potrebuje lebo je typ čo asi nevie byť sám tak som jeho prestupná stanica alebo proste jebačka s prepačenim.!!!!

Sa zobuďte nemôžem to už čítať! Ja by som vam veľmi rada pomohla ale keď si samé neuvedomíte že tý chlapi vám seru do huby a proste si vás nevážia!!

Obraťte si situáciu. Vy keď ho potrebujete a milujete, povedali by ste mu ...fíííha ten muž má krásny úsmev....
choré choré a ešte raz choré....na také vzťahy doplatíte lebo ste zaslepené!!!!!

Ladila - a povieš aj mužovi aha ten muž má ale krásnú vyšportovanú postavu!
Je v pohode ak pochváliš svoje pohlavie ale ak opačné až tak v pohode sa mi to nezdá! myslím tak intímnejšie!

ladida

modroocko,to som sa vcera planovala opytat,ze ci je starsi:) v 18tich ma clovek inu predstavu o vztahu ako v 30tke,vekovy rozdiel v takom mladom veku asi je nevyhodou.

modroočko

hm zrejme to je tym ze by som aj ja onedlho oslavovala 19.narodeniny ? a on je starsi ma uz dokoncenu vysku a pracuje , ocakavala by som od neho trochu iny pristup len to ze ma tu pracu a je bud v nej alebo na telefone ... a ano akokeby mi unikal.vystihnute :D

ladida

teraz si ma rozosmiala,tak presne toto som si ja myslela o tom,s ktorym som prezila podobnu skusenost.presne viem,co prezivas.ked sa blizi termin vasho "planu",si uz v strese ci nezrusi:)ono je to taka chora logika,ale ty ho tak chces,lebo mas pocit,ze ti unika pomedzi prsty.najviac tuzime po tom,co nemozeme mat.uplne presne viem,cim prechadzas.vtedy som mala 19..teraz by letel po 3 zrusenych stretnutiach

modroočko

ano je to mozne ze by mi bez toho cakania bolo lepsie lenze je to najuzasnejsi muz ktoreho som stretla.............

ladida

no,toto je tazke,ale niektori ludia jednoducho maju tuto nespolahlivost v krvi a obavam sa,ze to nezmenis.je taky typ.viem,ze sa lahko radi,ale skus sa nad tym prestat zamyslat,ak zrusi kinomkasli nanho a chod tam s kamosom,sestrou,mamou...hocikym inym.necakaj nanho a zi svoj zivot,mozno po case zistis,ze ti je bez toho vecneho cakania a dufania,ze dodrzi slub,termin..ze ti je vlastne lepsie.

modroočko

jasne ze sa tesime na seba ,,, hm to ze ma na mna malo casu ako keby som to hovorila ja .. nechcem si to tym pokazit ale niekedy vobec neviem co mu mam na to povedat ked mi ponukne pomoc trebars do skoly a potom to nesplni ,odloozi stretnutie alebo sa cely tyzden tesim na kino a nic nic .... som z toho unavena ze som takto nespokojna vo vztahu a niekedy mi opisal ranne sms a teraz nic nic ziadne mile prekvapenia

ladida

modroocko pisem z vlastnej skusenosti,bo takto som si v minulosti rozbila vztah:) vecne som mu vycitala,ze ma na mna malo casu,ze vsetko je dolezitejsie ako ja...a on si asi povedal,ze toto teda cely zivot pocuvat nechce(a kto by chcel?!) a bol koniec.pre mna velmi poucna skusenost,bola som mlada a majetnicka...skus mu dat najavo,ze sa tesis,ze ste spolu,uzivajte si to a neries!dva intezivne stravene veceri v tyzdni je viac ako sediet vedla seba ako kvargle kazdy den!mate sancu sa na seba tesit! to sa zo vztahu po rokoch spoluzitia casto vytraca.