Ahojky. Vie mi niekto poradit skutocne kvalitne serum na tvar, mam 30 rokov. vdaka
Pletove serum
ja osobne pouzivam Loreal. je ucinny, krasne vonia a rychlo sa vstrebava. to uz je asi najlepsie, ak si ty nejake poskusas a sama uvidis, ktory ti najviac vyhovuje.
Sérum na obličej mi velmi pomáhá při každodenním používání. Dříve jsem používala sérum Timeless, které jsem koupila zde cosibella.sk
Ja pouzivam od Garnier a su velmi fajn. Uplne hladka plet, su aj denne aj nocne, nedam na ne dopustit. A navyse, krasne vonaju. Dostavam ich pravidelne, ked mam nejaky sviatok:)
Vyskúšala som rôzne séra, ale najlepšie je z www.iuvenio.com, je to očné a pleťové sérum.
Tiež môžem odporučiť pleťové a očné sérum z iuvenio.com...najlepšie, aké som mala. Každý mi hovorí, že ani nestarnem:-)
Výborné sérum je z prírodnej kozmetiky iuvenio. Moja pleť po jeho používaní doslova ožila.
Pleťové a zároveň očné sérum od iuvenio je naozaj výborné.
A ja mám rada korejsku kozmetiku, napríklad tento seurum pre pleť -odkaz odstránený-, veľmi dobrý
Ja mám rada sérum z iuvenio.com.
Z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť toto: www.iuvenio.com a pôsobí super aj na očné okolie.