Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde hľadať lásku?

Príspevok v téme: Kde hľadať lásku?
Lucky Pig

Možno to sem ani nepatrí ale neviem kam to zaradiť :)

Chcela by som sa opýtať aká je pravdepodobnosť ze nájdem pravú lásku (partnera), keď nechodievam na žiadne zvlastne miesta? Bud bývam doma alebo v skole. Chodievam cvicit no tam chlapi nebývajú a tiež chodím na jazykovú školu ale tam je chlapov iba pár :) Som ešte mladá no aj tak niekedy nad týmto rozmýšľam :)
Čo si o tom myslíte vy?

lost

Lucky Pig

tak to mas caaaas :)

(viem - ze tieto slova nepochopis dnes, za 4-5 rokov mozno :) to je take... ludske :) )

Lucky Pig

To ja neviem, neviem o čom sa s nimi (s vami) baviť... Zatiaľ čo som poznala buď rozprávali o sebe alebo nejaké hovadiny jak malé deti. Niektorí pre zmenu nerozprávali nič...

rb997

No, mne to teda neprekaza, len ti vravim, ze len tak nestretnes toho praveho alebo aspon nejaku lasku. Musis pre to nieco robit. Oslovit nejakeho chalana, rozpravat sa s chalanmi, proste nadvazovat kontakty...iba tak sa dostanes ku chalanom.

Lucky Pig

rb997: To že sem niečo napíšem a chcem počuť názor ostatných ešte nie je plačkanie. Chcem sa len možno porozprávať s niekym kto ma chápe a kto zažíva niečo podobné a ak ti to prekáža nemusíš sem liezť a odpisovať na túto tému :) ... A neviem čo mám pre to robiť... keby som vedela už dávno na tom pracujem...