ahojte. co robit s rozladenym cakrovym systemom? vdaka.
čakry
skus jogu, napr. maya fiennes ma skvele jogove cvicenia na harmonizaciu cakier.
ja neviem ja som asi strasny skeptik, ale mne slovne spojenie rozlaseny cakrovy system pride ako uplne vtipne....a btw ta schizofrenia nie je az taky zly napad
uz som si nasiel, no neviem zatial posudit ci je dobry, skusam bachove kvapky. Mozu mat nejaky ucinok?
najdi si dobreho liecitela..
hudbu pocujem aj ja, co je na tom?
ak pocujes hlasy, chod za psychiatrom, je to znak schizofrenie
inak na zladenie čakier treba veeeeela meditovat a cvicit jogu
cakry ma kazdy clovek a su to energeticke centra v tele, je ich 7 a v kazdej jednej sa kumuluje iny druh energie..
ak si do zadate do googla ukaze vam obrazok s ich rozmiestnenim po dlzke tela
tento pojem pochadza z hinduizmu a nakolko maju dost vela spolocne s mystikou vela ludi ich ani nepozna
vidiet cakry alebo s nimi pracovat je narocne a dokaze to len duchovne vyspely clovek, res. niekto kto sa intenzivne venuje duchovnemu rozvoju
poviem ti : rozladeny cakrovy system ma uplne kazdy..ved predsa nikto nie je uplne fyzicky a psychicky zdravy vsakze?
cakry znazornuju vsetky emocie aj pozitivne aj negativne, ako aj zdravotne potiaze - da s az nich vela vycitat
kazdy ma neiktore cakry do urcitej miery zablokovane..
takze tvoja otazka nie je celkom na mieste..nezameriavaj sa radsej na cakry
to čo su čakry?
Ja som tiež v noci istú dobu počul bum-bum, bum-bum. Myslel som že mi haraši. A to ku susedovým kockam chodili frajeri na aute s vypeckovanými basmi.
Ešteže ja žiadne čakry nemám.
schizofreniu nemem, to viem presne, lebo ta sa prejavuje inak, ten pojem r. č. system som cital na tejto stranke v suvislosti z podobnym pripadom ako ja. a co dalej?