mate niektora skusenost s cistenim pleti alpou?? ja to pouzivam uz dost dlho ale teraz sa mi zacina zdat ze mam z toho dost zlu plec.. celu cervenu ani makeup nepomaha.. co mam robit?
alpa a cistenie pleti?
tiez som to pouzivala... kup si odlicovacie mlieko
kedze "pubertalny" vek mam za sebou,na kadejake vyrazky mi pomaha jedine to,ze si umyvam tvar normalnym tekutym mydlom,popripade pouzijem syncekov sprchovy gel,z ktoreho ma ani oci nestipu :DDD takto sa zbavujem aj make-upu.ziadne cistiace hovadiny,pletove vody !! po prve:je to dost draha zalezitost,ktora mi nikdy nepomohla a to som skusila kadeco a po druhe:po umyti tvare mydlom,sa mi vsetky vyrazky ako keby vysusali a pekne miznu.dokonca aj cerstvo vytlacene nemavam cervene a zapalene ! :DDD
no co asi poradit .........
prestan pouzivat alpu !!!!
na odlicovanie si kup pletove mlieko ,urcene na citlivu plet
rano ,vecer pouzivat 100% bambucke maslo , plet krasne ukludni, prelieci ( k dostaniu v lekarni i na nete )
och, jasné, že to máš z toho..
okamžite to prestaň používať a používaj nejaké jemné pleťové vody bez alkoholu a prípadne aj potom nejaký krém na upokojenie alebo čo..
porooom, ved sa ani nečuduj,že maš takú pleť, musíš ju mať aj riadne suchú...
Nechces skusit technicky benzin??
No asi zacni pouzivat cistiace pletove vody ,ktore nedrazdia pokozku a ktore ju aj jemne osviezuju a dodavaju upokojujuce latky.