Zdravím. Vždy som bola trošku pri sebe,možno v období puberty, keď sa dievčatá zväčša zaokrúhľujú, ja som trošku vyrástla a zoštíhlela, no i napriek tomu som podľa tabuliek mala miernu nadváhu, no neprekážalo mi to, bola som spokojná, mala som dosť priateľov, dokonca som sa aj rada hýbala. Potom počas strednej som prežila jednu dosť traumatizujúcu udalosť a uzavrela som sa do seba, opäť som pribrala. Spamätala som sa až keď som prišla na VŠ a uvedomila som si, že najúspešnejšia môžem byť len vtedy, ak budem vyzerať ok.
Dala som sa na zdravú stravu, šport, cítila som sa výborne. Až na to, že tá moja strava sa mi stala akoby obsesiou. Prvých pár týždňov som si počítala všetky kalórie, čo som zjedla, počítala som si aj výdaj energie, časom som už presne vedela, koľko môžem zjesť a čoho, plánovala som si jedálničky na niekoľko dní popredu, aj mi to vyhovovalo, keď som bývala na intráku. Postupom času som sa sústredila len na jedlo, na šport,na to koľko som schudla. v priebehu prvého ročníka som dala dolu 12 kg a konečne som sa cítila super. Žiadne tráviace ťažkosti, skvelá kondícia, každý sa chcel vedieť ovládať ako ja. No keď som zhrešila a dala som si nejakú sladkosť, mala som strašné výčitky ale strašné, myslela som len na to, čo som zbabrala. Keď bola nejaká oslava a musela som zjesť trochu viac, vyzvracala som to (našťastie sa mi to stalo len dvakrát) vedela, som že to nie je ok. No potom prišlo leto, brigáda na tri zmeny a tým mi padol celý môj striktný režim. Povedala som si a no a čo, veď som dosť schudla. Lenže!!
Odvtedy nedokážem prestať jesť. Nebývam už na intráku, ale doma, t.j. dni, keď som v škole nezjem takmer nič, keď som doma vyslovene žeriem celý deň miešam jedno cez druhé a aj cez tretie... Býva mi zle, mávam výčitky, zhoršila sa mi pleť, pár kg som pribrala, mávam problémy s trávením, kŕče v žalúdku...
no a môj problém je v tom, čo mám teraz robiť? veľmi by som sa chcela vrátiť k tomu môjmu zdravému jedálničku, ale nedokážem to, už som sa o to odvtedy asi 100-krát pokúšala, no neúspešne. Vždy to skončí obžerstvom. Aj teraz som sa poriadne nažrala a je mi strašne :/ už som premýšľala, že to dám zo seba von, ale nie som taká sprostá.
Je to vážne? to čo mám je PPP? Ako si mám pomôcť? :( Chcem späť mojich 60 kíl, dokonalú pleť a nemať bolesti brucha.