Je možne aby som bola tehotná? Týžden mi meška menštruácia a 4 tehotenske testy,ktore som si robila boli negatívne..,tak neviem,či to môže byt možne,ked všetky testy boli negatívne...
Žeby tehotná?? (4testy negatívne)
kup si dalsie styri....pre istotu :)
"paci sa mi to" ....... :D
Bolo to odveci proste ;) Aj ja komentujem k veci, ale toto mi nedalo už. A niekomu sa trebars stane nehoda a preto stresuje a preto má dôvod na obavy ;) No takže tak.
k dotyčnej - proste bež na gyndu, tam ti povie odborník viac, ale tehotná nie si ;)
finito :)
ale no...odomna tu najdes len ojedinely prispevok,kde napisem nieco typu ako som napisala :DDD ludia by mali reagovat na temu a nie na to,kto co napise.malokedy si precitam prispevky od inych,väcsinou odpovedam na temu.dotycnu osobu som nijak neurazila,bolo to myslene,ze je "strelena" a nie sprosta :D mne velmi casto meska menstruacia kedze neberiem antikoncepciu a ked viem,ze tehotna byt nemozem,tak jednoducho cakam pokym nepride,alebo idem k lekarke.nerobim z toho paniku.aj teraz som cakala 2 tyzdne a test som nerobila ani jeden ! :DDD
Spisovne sa vyjadrujem myslím, že dostatočne ;) Vulgárne? Ty ešte nevieš, čo je vulgarizmus, ale myslím, že to slovo, čo som tam napísala sadlo ako riť na šerbel. Prvá, ktorá tu začala dotyčnej nadávať si bola ty ;) Prečo by mala byť švihnutá, lebo sa spýtala? Hoci hlúpu otázku a čo? Možno sa zľakla, možno neverí, nie je ani prvá ani posledná žena na planéte, ktorá má nejaké opodstatnené obavy. Jej vek nepoznám, tipujem, že je v tínedžerských rokoch (ak nie, prepáč), chceš mi povedať, že ty na jej mieste by si nebola v stresoch? Chcela možno čítať aj názor niekoho iného. A gynekológa som jej poradila aj ja. Takže tie svoje uštipačné a výsmešne poznámky si nechaj láskavo pre seba, lebo je to úbohé. A láskavo nemoralizuj, čo na tomto fóre je a nie je dovolené. Netuším, čo tu vôbec ty robíš, je to o vzájomnej pomoci a asi evidentne vieš len sprdnuť človeka. A to som videla u x ľuďoch tu...ľudská spolupatričnosť..fakt..škoda slov. A skľudni sa ty ;) Ja ešte pekne jednam :)
amelia...sklidni hormony a vyjadruj sa spisovne a slusne a nie vulgarne !! pokial viem,vulgarizmy su na fore zakazane !!! .... 4 negativne testy mala,tak co sa este chce pytat !!! co uz jej tu poradime,ze predsa moze byt tehotna ?? :DDDDD nebud smiesna !!! nech ide k doktorke predsa !! ..... alebo nech si kupi pre istotu este zopar testov :DDDDD
Ako ja fakt nepochopím niektorých ľudí, ktorí sa hneď musia navážať do osoby, ktorá sa pýta. Toto osočovanie vyslovene neznášam..sa skludnite..proste si nie je istá, ženy sú bohužiaľ bojazlivé stvorenia
blondula - švihnutá si ty už len tým čo píšeš..ešte sa z toho rehoc jak pridrbana
Lili2470 - určite tehotná nie si, tam je iný problém, bež na gynekológiu sa poradiť, odborník vie najlepšie a môžeš mu/jej položiť aj otázky ak niečomu nerozumieš, od toho tam je. Ale neverím, že si..4 testy by sa takto mýliť nemohli ;) Hlavne kľud
si svihnuta a nie tehotna :DDDDDD
jasne si tehotná čakáš mimozemšťana, preto ti to test neukázal...