Nechcem ziadne výživy.Ak chcete poradit, poradte co si dat, aby organizmus vyuzil z jedla co najviac a co najmenej vylucil. Ked viacej jem viacej chodim na velku stranu. Vysetrenia zaludka, criev su OK.
Chcem pribrat asi 6-7 kg.Poradte.
zdravim co sa tyka priberania je to tazke pokial je clovek hyperaktivny (aj moj pripad ) moja rada je : vysetrenie zaludka je to dost dolezite ked clovek je vela a nepribera ja som mal vred napriklad a po druhe a to je velmi dolezite jest treba 6x dene aj 7x cim viac tym lepsie a ties radim vela pobybu lebo ked nieje pohyb a namaha na svalstvo tak sa to vylucuje a ukladaju sa maximalne cukry vela stastia mne to zatial pomaha uz som pribral 18 kg a stale na tom pracujem (cvicim)
veronika, su sice pripravky, ktore teoreticky nahradia "komplexne" hlavne jedlo pocas dna, ale v podstate sa zaraduju medzi doplnky vyzivy.pricom doplnky su od slova doplnovat a nie nahradzovat!!! ked uz nejaky doplnok k jedlu, tak gainer, ale nie hocijaky! najlepsie s vanilkovou prichutou.alebo nech si zlozky gaineru namiesa sam, podla potreby (samozrejme legalne latky), ja si do neho obcas podrvim aj fidorku, tu horku v cervenom obale, ako zlozku glukozy, ale uz bez obalu! na to pozor, moze ti to dorezat creva. viem to, lebo sam som bodybuilder :-D
iko, v lekarni su dostat napoje -nutridrink-su urcene hlavne pre pacientov, ktori nevladzu vela jest/stari ludia/alebo ludia ktori potrebuju tekutu stravu/nemozu hltat/no a prave tento nutridrink by mal mat raz tolko kalorii ako bezna davka jedla.oputaj sa vlekarni, mozno aj uz novsie su.su rozne prichute.kedysi sa dali aj predpisat od lekara, ak bola diagnoza.
iko, ked sa budes prejedat, zvysi sa ti cholesterol a okolo pasa priberies. Tiez by som chcela tolko nahodit, pomoze vela a kvalitne jest, ale zaklad je cvicit. Odskusane.
rano: bielkoviny+glukoza, glukoza+bielkoviny+tuky, vecer podstate proteinove veci. To je hruby zaklad. Podrobne to najdes na inych forach. Samozrejme ze maximalne prejedanie :)
Vlastne to je to.Co jest,aby to neslo do tuku.No budem sa snazit prejedat a uvidim.Vidim, ze tu moc skusenosti s tym nie je.Na chudnutie tu citam vela rád
iko ak sa ti zda ze jes vela, tak to nie je pravdou. Sa musis prezierat a na to prezranie sa este raz prezrat. Ale hlavne si davaj pozor co a kedy jes aby ti to neslo moc do tuku.
Díky za info, to som nevedela. Ani som sa už o tieto veci dávno nezaujímala, lebo som vyskúšala asi všetko, alebo mám taký pocit zo seba, neviem.
Pangamin dostat aj obalovaný,vyzerá ako lentilky.Ten je dobrý,dobre sa užíva.
A na vyšetrení štítnej žľazy si bol? Ak máš rýchle spaľovanie, tak Ti asi nepomôže nič ako mne. Jedla som B12 ale v tabletkách, je to ročná kúra. A sú aj všelijaké vitamíny "B". TAkže skús to. Odporúčajú aj Pangamin, ale mne osobne nezabral a navyše bol aj hnusný.