mam hnede vlasy...teraz uz celkom svetle zafarbi mi garnier blond farba napr tie nutrisse alebo tak vlasy na bolnd??alebo potrebujem silny peroxidovy odfarbovac(co sa mi moc napaci).ake s touto farbou mate skusenosti?
blond farba garnier
suns mas vo farbach riadny chaos. ak na krabicke pisu ze netreba zosvetlovat pred nanesenim farby, znamena to, ze farba je zosvetlujuca , ked slubuju ze chyti aj na tmave vlasy..
skus Loreal najsvetlejsiu blond - je to z rady perfect blonde alebo take nieco.. ( neviem, ci sa to tu na sr predava)
pisu, ze netreba zosvetlit odfarbovacom, ze ti chyti aj farba..
som blond a farbila som sa 2 roky na tmavo..mala som to az cierne..
tak som sa nastvala, dala som si Loreal zosvetlovac - Perfect blonde ( u nas ho nekupis) a bola som oranzova, potom na to farbu - presne tuto loreal .. born blonde, alebo nieco take, uz neviem, ako sa to volalo.. a teraz to mam super pekne medovo-blond..
a i napriek zosvetlovaniu moje vlasy nie su tak znicene..
ak ti stacia iba 2 odtiene, ja by som to skusila... ak mas polodlhe vlasy, kup si radsej 2 krabice, nech mas farby dost a nech je vsade..
vela stastia :)
potrebujes zosvetlujucu farbu, resp. odfarbovac. taketo obycajne blond farby ti nemusia vobec pekne chytit. na tie vlasy odfarbene odfarbovacom si das nejaku peknu blond a mas po probleme
mne staci ked mi to chyti tak o dva tony svetlejsie.len som mala rysavu farbu.ale hadam to nechyti nejak brutalne oranzovo
poúžívala som garnier harmaček celkom pekne chytala