Mam 17 rokov a neviem ci som tehotna alebo mi len meskaju kramy...tie som posledny rok dostavala priblizne vzdy po 24-29 dnoch od zaciatku poslednej menstruacie.ale teraz od zaciatku poslednej menstruacie cakam uz 38 dni a stale nic.to zeby som bola tehotna je mozne aj ked vacsinou sa chranime a chalan si dava dost velky pozor.bola som asi 2 tyzdne minuly mesiac dost chora a brala som velmi silne antibiotika je mozne ze by mi to mohlo narusit cyklus??s priatelom sme spolu dlho poznam ho a velmi sa lubime nepochybujem o tom ze by sa omna dokazal postarat,ze by somnou zostal.mne by to nejak extremne nevadilo keby som bola v tom lebo dieta by som mala az nejakeho pol roka po 18tke....lenzeee...bojim sa toho co by mi povedali rodicia.neviem si predstavit ako by reagovali.ci by som im to mala povedat co najskor alebo pockat kym to sama rozdycham.o par dni si spravim tehotensky test...ale co potom??
Mam 17 a tehotna?
zajtra sa na to chystam tak dufam..no ved nejako to uz dopadne:):)
nervozna
plne zdieľam tvoj názor. Podľa mňa sexuálna vyspelosť závisí od toho, či je niekto schopný prijímať aj takéto následky. Neviem podľa čoho tu ľudia posudzujú či je ešte niekto dieťa alebo nie. Lebo ak podľa vedu tak je to fakt úbohé. Hlavne v dnešnej dobe. Ja by som si tiež nenechala dieťa za nič na svete zobrať. No tak či tak chápem tvoje stresy. Keď budeš vedieť výsledok - píš.
..a hlavne si myslim ze clovek dospieva skusenostami a nie vekom.30-rocny clovek moze mat v hlave viac na**ate ako 18 rocny..takze tak:)
nevravim ze by som nechcela este vela veci stihnut....ale hadam si to decko nedam zobrat ako to uz par ludi urobilo a potom to budem lutovat.lebo potom uz nemusim mat dieta.nemusi to ist.a preco by mi malo prekazat??ja som dieta?ok.ale urcite by som sa o to dieta postarala lepsie a mala by som ho radsej ako clovek ktory dokaze povedat ze by mu to dieta prekazalo.to je dost divny nazor takze by som ho radsej zvazila predtym nez ho zo seba vypustis...a niesom retardovana.ochranu pouzivam.ale nech mi nikto nehovori ze je bezchybny.
ladida:este neviem ako som dopadla zajtra zistim):
potom si lahni na cestu nech ta to prejde
test stoji 2e v drogerii alebo v lekarni. chod si ho kupit. uz bude spolahlivy. nemusis cakat do konca tyzdna , apson budes skor vediet na com si
v 17tich rokoch povedat ze dieta by ti ani neprekazalo.. vidno ze sama si este len dieta a ani si neuvedomujes o co ide.
nabuduce pouzivajte spolahlivu ochranu, napr. pharmatex
v 17 kludne skoc na gynekologiu ,lekar ti odpovie neboj sa
ak mas peniazky kup si test v lekarni
kludne to moze byt z liekov,mne meskalo zo stresu dva tyzdne
hlavu hore,
v zivote su problemy na to aby sa riesili
Elena
Teda,slecna pisala bude mat 18 ked pripadne porodi,pred 30r to bola normalka mat deti v 18-20.je to malo,ale poznam kocky,co s dietatom zvladli aj VS.v tomto obdobi 3 roky su velky rozdiel,15 nie je 18.nervozna,ako si vlastne dopadla?
mam 15rocnu dceru,no neviem si predstavit,zeby teraz !!!!riesila problem ci je,alebo neni tehotna.TOTIZ SAMA JE DIETA
no ok nejak to zvladnem ked to zvaldli aj ine:)