Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poskodene vlasy

Príspevok v téme: Poskodene vlasy
danielaaa

Chcem sa opytat ake mate skusenosti s pripravkami Loreal Prefesional, Tigi, Joico K-pak, kerastase, na suche a poskodene vlasy, vlasy mam odfarbene na blond avsak velmi suche a konceky sa mi rozdojuju aj pri pravidelnom strihani, potrebujem vlasky hydratovat,aby neboli tak viditelne suche, momentalne pouzivam hydratacnu radu matrix a kokosovy olej na vlasy, avsak spokojna velmi nie som, s ktorou radou mate najlepsie skusenosti?? dakujem

Monii

ten kokosak si ako dávate ? uplne od korienkov po celej dlžke? či iba končeky? a zabalíte si vlasy do niečoho? alebo ako ? :D

blondvlasy

daj si len kokosovy olej na cely den si natri celu hlavu zmy to aspon tri krat mas krasne vlasy vyskusane lebo tiez som z farbenia mala poskodene vlasy suche teraz su krasne:)

jankaaaaaaaaa

ten zabal je super. pretoze ho staci dat na vlasy len trosku a vystaci to na polku vlasov. navyse vobec z toho nemam potom ulyzane vlasy ako z kazdeho koncidioneru ci masky. potom su vlasy uplne hladke a vobec sa nestraca objem. ja urcite odporucam .. navyse to nieje absolutne drahe

annaritta090

Gestil Wonder sa dá kúpiť aj na týchto miestach:
www.probeauty.sk
Majú ho v takých stánkoch, kde okrem iného predávajú aj kozmetiku Golden Rose a vychádza to lacnejšie ako z netu.

simka111

Naozaj je ta maska Gestil wonder taka dobra??? Neda sa kupiť niekde v meste??? v nejakom vlasovom študiou???? len na nete??????????

danielaaa

ako ja mam v celku fajn vlasy po kokosovom oleji,ale nie som uplne spokojna, tiez tomu veli nerozumiem vlasy mam jemne a este aj kucerave, takze suchost je tak o trocha vyssia ako u rovnych vlasov

jankaaaaaaaaa

podla mna ak ti kokosovy olej nepomaha, tak nepomoze viac nic. tolko moj nazor..
ale tie loreal vyrobky som neskusala..
ale zato mam super skusenost s maskou a zabalom gestil wonder, objednavala som to z netu z ceska, nieje to ani tak drahe, ale vlasy mam z toho uplne super