Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poskodene vlasy

Príspevok v téme: Poskodene vlasy
danielaaa

Chcem sa opytat ake mate skusenosti s pripravkami Loreal Prefesional, Tigi, Joico K-pak, kerastase, na suche a poskodene vlasy, vlasy mam odfarbene na blond avsak velmi suche a konceky sa mi rozdojuju aj pri pravidelnom strihani, potrebujem vlasky hydratovat,aby neboli tak viditelne suche, momentalne pouzivam hydratacnu radu matrix a kokosovy olej na vlasy, avsak spokojna velmi nie som, s ktorou radou mate najlepsie skusenosti?? dakujem

ksjci

ten ciertny gliss kur mam aj ja teraz novy a tiez mam dost znicene vlasy hlavne od zehlenia a kedze ich mam kucerave tak mam k tomu este aj poriadne suchu slamu na hlave(vacsinou),ale teraz si ich uz nezehlim a mam pocit ze ten sampon fakt pomaha.a potom si davam este masku loreal taky nejaky zlty obal ma a ta je fakt tiez dost dobra tie konceky mi to tak "zlepi"dokopy a vlasy vyzeraju o dost lepsie.a potom mam doma este take tie veci ze olej na konceky a hydratacny sprej a to je uplne ze genialna vec fakt sa to oplati vyskusat:)

simka111

Ja mam čierny glisskure na veľmi poškodené vlasy s keratínom, podľa mňa je najlepší zo všetkých čo som na poškodené vlasy s drogérie mala.

noreska

ak mozem pridat svoju skusenost, ja som mala neskutocne znicene vlasy...mam ich tak 10 cm nad paosm, cize dlhe, boli roky farbene na blod, plus zehlenie, atd...starosltivost nula bodov. Boli tak znicene, ze vyzerali ako metla :( vyskusala som neskutocne vela "reklamnych" hluposti, nic mi nepomahalo. Az som raz dosla k bio kozmetike. Objednala som si od zn. Logon ten na regeneraciu Gingko. Prvy krat som myslela, ze ma porazi, ale po takych 2-3 tyzdnoch som nechapala, moje vlasy sa menili. Boli hladsie, celkovo povrch nebol taky krepovity a aj hladsie na dotyk. Odvtedy presli dva roky a po kazdom vyniceni samponu si dam iny od Logony (raz na regeneraciu, inokedy Bambus, alebo ten Nechtik),obcas si do vlasov votriem jojobovy olej, kazdopadne moje vlasy su znovu krasne, leskle a silne. Takze naozaj tie chemicke sampony by som uz v zivote nekupila, v drogerke mi ani nenapadne ist okolo. Snad niekomu pomoze.

sofija

Ja som mala tiez dost znicene suche vlasy od zehlenia ,ale teraz ich uz mam fajn ... pouzivam masku na vlasy s olivovym olejom z avonu ,sampon mam head and shoulders ,lebo nejak neverim tomu ze sampon pomoze ,skor si kupim drahsiu masku ... mam terfaz aj loreal professionel masku na vlasy s olivovym olejom ,seria Nature ta je tiez fajn ... inak si davam tiez kokosovy olej na vlasy - aj na celu noc ,pokial rano nikam nejdem - ale ja k tomu primiesam aj olivovy ,mam doma aj lieskovy a makadamiovy a olej z havajskych kvetov tiare - ten uzasne vonia ,zabalim a zmyjem ,ako vravim,vlasy uz mam pekne ... ale co som pocula kerastese je velmi dobre na vlasy ,ale ja nedam za masku na vlasy cca 30 eur

vlasy1993

ja si to davam na konceky ale ako celkovo len hornu cast hlavy si vynechavam kvolit omu aby potom som nemala furt mastne