Davate svojmu gynekologovi "sponzorsky" prispevok?
Sponzorske u gynekologa 20 €?
hmm, zaujimave :)
tu je tiez zopar muzov, co potrebuju lasku :)
:D
ale nie ved... nechapem ludi co sami-sebe beru aby mohli davat inemu.. respektive na takyto ukor..
ach jaj, preco sa ludia nikdy nepoucia z historie :)
Laurina - ved ked mu dnes tlerujes tolko, co ude chciet za 10 rokov manzelstva? :)
Laurina, aby som neznela ako mudrlant, ktoremu sa nic take nestalo, tak preto som taka nabrusena na toto, lebo moj EX bol schopny ma nutit k sexu, aj so zapalom obliciek, asi tak.....
ale dnes viem, ze to dokaze iba absolutny egoista a sadista
ak mu bol jeho chtic prednejsi ako TVOJE ZDRAVIE, tak sorry, ale ......
to nie je laska...muz ktory ta miluje, ta nikdy nebude nutit, vsak si mohol vystacit aj s pettingom alebo podobne, v tvojej pritomnosti, nejake neznostky...zasa ta kratka chvila neviem ci bez nej by sa bol zrutil ci co?
Laurina, tebe niekde na tej pitve asi vypadol mozog cestou?
Laurina, vydrz do utorka a tam jej to vyklop. Mozno ti da studeny obklad, ak tam take ma...
zabudla som pridat zaver: z oddychoveho vikendu prisla Laurina frustrovana a nastvata domov....a ide novy tyzden, jeeeeej
tak si to zhrnme, ty si sa trepala po narocnom tyzdni, z toho v piatok este dve skusky, nevyspata s tym, ze si ides k nemu oddychnut, predpokladam ze si za nim sla sama autom 60km, z oddychu u neho bolo takmer trojdnove skuvinanie kvoli sexu, napriek problemom ktore mas a o ktorych vie, ty si sa nechala prehovorit a obmäkkcit, bol sex, s prezervativom, pri ktorom zlyhal prezervativ (koho to bola chyba?) a tak si bola nutena vyhladat pohotovost a ist do lekarne v nemocnici, na dovazok vsetkeho lutostivy priatel bol ochotny zaplatit len 50% z ceny Escapelle, hoci slo aj o jeho pruser (ci to bral tak, ze na pruser ste dvaja a tak pol na pol????), co o nom pekne svedci teda, nakopat ho je malo!!!!, no a na zaver zmeskas este aj prednasku anatomie, lebo sa trepes do skoly spät 60km sama autom........
Fakt dobry clovek, ked svoj chtic uprednostni pred tvojim zdravim.
A lutost nie je laska.
Laurina, "ta ty salena?!" ako by povedala moja kamoska z vychodu.
Kolko kokosovych sprchacov si za to mohla mat?