Sponzorske u gynekologa 20 €?

lost

hmm, zaujimave :)

tu je tiez zopar muzov, co potrebuju lasku :)

www.google.com

:D

ale nie ved... nechapem ludi co sami-sebe beru aby mohli davat inemu.. respektive na takyto ukor..

ach jaj, preco sa ludia nikdy nepoucia z historie :)

Laurina - ved ked mu dnes tlerujes tolko, co ude chciet za 10 rokov manzelstva? :)

Maoam

Laurina, aby som neznela ako mudrlant, ktoremu sa nic take nestalo, tak preto som taka nabrusena na toto, lebo moj EX bol schopny ma nutit k sexu, aj so zapalom obliciek, asi tak.....

ale dnes viem, ze to dokaze iba absolutny egoista a sadista

ak mu bol jeho chtic prednejsi ako TVOJE ZDRAVIE, tak sorry, ale ......

to nie je laska...muz ktory ta miluje, ta nikdy nebude nutit, vsak si mohol vystacit aj s pettingom alebo podobne, v tvojej pritomnosti, nejake neznostky...zasa ta kratka chvila neviem ci bez nej by sa bol zrutil ci co?

Maoam

zabudla som pridat zaver: z oddychoveho vikendu prisla Laurina frustrovana a nastvata domov....a ide novy tyzden, jeeeeej

Maoam

tak si to zhrnme, ty si sa trepala po narocnom tyzdni, z toho v piatok este dve skusky, nevyspata s tym, ze si ides k nemu oddychnut, predpokladam ze si za nim sla sama autom 60km, z oddychu u neho bolo takmer trojdnove skuvinanie kvoli sexu, napriek problemom ktore mas a o ktorych vie, ty si sa nechala prehovorit a obmäkkcit, bol sex, s prezervativom, pri ktorom zlyhal prezervativ (koho to bola chyba?) a tak si bola nutena vyhladat pohotovost a ist do lekarne v nemocnici, na dovazok vsetkeho lutostivy priatel bol ochotny zaplatit len 50% z ceny Escapelle, hoci slo aj o jeho pruser (ci to bral tak, ze na pruser ste dvaja a tak pol na pol????), co o nom pekne svedci teda, nakopat ho je malo!!!!, no a na zaver zmeskas este aj prednasku anatomie, lebo sa trepes do skoly spät 60km sama autom........