Je to len tá tetánia a PP?

Príspevok v téme: Je to len tá tetánia a PP?
icesue

ahoj, potrebujem poradiť čo sa týka mojej choroby, asi pred rokom a pol som mávala zvlastne návaly do hlavy, tras v rukách a mdloby hroznú paniku lekári mi diagnostikovali PP... to viem, že PP bola!..zacala som brat lieky a bolo celkom ok, neskor sa pridružilo neviem ci k tomu alebo k inej chorobe strasna slabost v lytkach, nemohla som ich napnut, tlak v hlave, trpnutie polovice tela v kuse, nie zachvatovo ale aj dva tri tyzdne som nemohla vyliezt z postele, lekári povedali tetánia. Začala som užívať zoloft, mirzaten a diazepam... od vtedy ale nemám pokoj, stale vo mne akoby vibruju svaly, páli ma pokožka, mam pocit slabost v krku a hrudniku, nohy mam stuhnuté brní mi aj v krku tvari, hlave a hrudniku...beriem pravidelne magne b6 potrebujem pomoct... prosim kto ma takéto stavy silneho mravenčenia až prhlenia ihličkami každý den a tuhnutie svalov ozvyte sa mi, nemožem fungovat...

kail

ja beriem mirzaten myslis ze je to dobre na tetaniu lebo ja mam poci ze mi znich piskan v usiach a mam svalove zasklby a cudne pocity ale zas potrebujem aj spanok to mam aj koli tomu

rebarbora1970

Ahoj icesue!
Ja mám psychické probllémy a liečim sa na ne skoro dvadsať rokov. Môžem Ti povedať, že tieto stavy o ktorých píšeš sú úzkostného pôvodu. Lieky ktoré máš ber prípadne sa opýtaj lekárky či tieto príznaky súvisia s vedľajšími účinkami. Ale trpnutie tela slabosť nôh, je normálny prejav úzkosti ktoré sú strašné ja to mám za sebou ale treba ich zvládnuť.
Pretože aj ja sama som veľakrát pripisovala problémy liekom a bolo mi ešte horšie keď mi ich potom menili.
Ja napríklad dodnes mám závraty ktoré mi niekedy nedovoľujú normálne fungovať, trpnutie tela až pocit paralyzácie. No za tie roky som sa ich akosi naučila akceptovať. Nervy dokážu veľa veľa zlého ale skús sa naučiť nejaké techniky na zmiernenie týchto príznakov ak chceš niečo bližšie poradím ak viem

kail

JA berem mirzaten asi 3tizdne zas mi predpisala doktorka 15mg ako spim ale huci mi v hlave a mam tras zasklby a naval do hlavz to je z liekou viem lebo som vysadil uz pred rokom a prestalo to ale vratila sa mi pp vpodobe tetanii vykrutilo mi sanku a jazyk von nesel dnu tak mi dala mirzaten aj psych+neurolog je to zle vsetky lieky su hlupost ale zas ajpomozu je to uplne na hovieknko

marcelina78

ahoj, to mas z tych liekov,su to svinstva, stastie komu to sadne a je mu fajn, aj ja som to mala podobne, nesadli ti , asi treba ine...