normálne a milo som požiadala svojho partnera aby si dal spraviť HIV test /pretože nikdy neviete čo može mať človek s ktorým spávate/ a on to vzápatí obrátil proti mne, že či ja niečo mám, že ak niečo mám tak som mu to mala povedať, že som chorá, a že je si je istý že je v poriadku /nikdy predtým ten test nerobil/.. čo myslíte, bola jeho reakcia správna?
partner a test
tak coho sa boji? ved nic nestrati, akurat ziska a bude kludny. Inak chod bez neho, daj si spravit a povies mu, ako je dobre si spravit test, ze sa citis lepsie, ze si cista, nic to nebolo, jednoducho tak, mozno potom on sa zamysli a bude chciet si spravit aj on. Ale neviem co otala a coho sa boji.
povedal mi, ze ak chcem ten test, tak mam ist si ho dat spravit ja a nestrasit druhych ludi, zevraj on si je uplne isty ze je v poriadku !!
mila rosallinda, NIE, rozhodne jeho reakcia spravna nebola. ved ide aj o tvoje zdravie, a pokial nie je ochotny dat si spravit test (v prvom rade by ho to malo zaujimat kvoli jemu samemu, myslim, ze kazdy clovek chce mat istotu, ze mu nic nehrozi), ty nebud ochotna pokracovat s nim dalej. myslim si, ze testy su fajn vec, my na ne ideme s priatelom..pekny den zelam vsetkym
rosalllinda____ by som mu dala cez usta, a odisla... :( a nebola jeho reakcia sprawna... :(
Vzdy pred prvym stykom som sa chlapov pytala, ako na tom su, plus ziadam papiere o sex. prenosnych chorobach, ja som info poskytla takisto. tak to ma byt, nie je to sranda.
nie
Zrejme si sa ho dotkla,chlapi vedia byt ješitný.Asi si myslí,že mu neveríš alebo ho z niečoho upodozrievaš.Ten moj chodil darovat krv,tak som ho mala pod kontrolou.
Ktovie s kým spával. Tvoja opatrnosť je asi aj namieste