Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolena

Príspevok v téme: kolena
anonymnik

ahojte,som maldy chalan a mam nejake problemy s kolenamy, asi pred necelym rokom som prestal s hokejom,od kedy som prstal,pocitujem v kolenach teplo,bolest,nemozem ich dlho namahat,ba dokonca ich nemozem ani dlho v klude,ked dlho chodim,strasne ma rozbolia,viete niekto poradit?k lekarovi sa bojim ist,aby som nemusel pod skalpel, neda sa to nejako odstranit?niekedy mi aj neskutocne opuchnu kolena a bolest sa este zvyrazni...dakujem, za vase postrehy vopred

3sisa3

môže sa ti rozpadávať chrupavka - opuchy kolena,horúce,bolesť pod kolenom, bolesti pri ohýbaní ...ako mne...radšej navštív odborníka...s kolenami, resp. so všetkými kĺbmi nie sú žarty preventívne užívaj Condrosulf 800

jurek

Pokial chces mat kolena v poriadku nastav sa na www.tachyon-om.com a prestuduj si tieto stranky, hlavne kolonku Nase skusenosti. Skus porozumiet tymto skvelym informaciam a pokial budes mat zaujem tak sa ozvi.

Pekny den Jirka

olga

Vyskúšaj Mobil + alebo Kolagén od firmy Tachyon Technology.Ja pracujem v Hoteli Spirit, kde sa tieto výživové doplnky vyrábajú. Sú založené na rastlinnej báze a dosť účinné.

stanley

aktivne sportujem .... gzmnastika, atletika, bojove umenia a tak a v poslednom case ma dost bolia kolena .... bolest ja sprevadyana zlovestnym "chrapcanim a mlaskanim" a aj preskakovanim resp. pukanim .... ani nahodou nexcem skoncit so sportom .... prosil by som nejake rady ohladne liekov alebo stravy, pripadne regeneracie .... cokolvek vas napadne ... thx

damaxy

tosu bolacky byvalych sportovcov pretazene klby,ziadne rehabilitacie o vyz, doplnkoch a individ. pristupe nehovoriac.nechcem ti stanovovat diagnozy ale na bolesti kolien mne pomahaju prieznitzove zabaly,ako za mala pri horucke -vlazny obklad na kolene v priebehu hodiny 3 krát zopakovat hodina pauza a tak dokola cely den a nezabudol si rekreacne sportovat ked si aktivne skoncil,lebo to je tiez dolezite,celu kostru drzia svaly a ked necvicis tak sa pomaly ale isto rozsypes ale to ti povie kazdy lekar.