Ako mám ešte pomôcť chlapcovi???

Príspevok v téme: Ako mám ešte pomôcť chlapcovi???
Lenka 111

Ahojte mám 19. rokov a v poslednom čase mám s mojim chlapcom jeden problém pri sexe. Len tak na okraj chodíme už dosť dlho a spávame spolu niečo vyše pol roka. Asi pred mesiacom som ho dosť nahnevala a odmietal mať sex. Normálne sme sa stretávali ale sex nechcel ani zapána. Skúšala som všetko, zvádzala som ho ale nič. Nakoniec predsa už neodolal a sex bol. Bol namňa dosť vrdý, nešetril ma teda vôbec a ten sex bol najleší aký som kedy mala, no neskutočne som si to užila a dosiahla som taký orgazmus aký nikdy predtým :)) Nikdy predtým sme taký sex nemali, vždy sme boli pri tom taký nežny, romantický a mne sa to tak páčilo a taký tvrdší sex som odmietala. Od toho momentu iný sex už ani nechcem. Môj miláčik videl ako sa mi to páčilo tak odvtedy praktizujeme iba taký sex. Ale problém je v tom že on si to už tak neužíva ako predtým. Je potom strašne zničený. Dávam mu dosť zabrať a on si to samozrejme neprizná. Kedysi sme mali sex aj 2-krat za deň ale to už teraz neni možné. Ani ho nenútim ked vidím ako je zničený po prvom. Len si lašká, dýcha ako o preteky a keď može umňa ostať tak zachvílu už spinká. Som stoho smutná keď ja si to tak uživam a on to musí tvrdo odreť a nemá stoho to čo ja :(( Zaviedla som do sexu nové polohy kde on si odpočine a ja si zamakám, často ho preruším a pritiahnem si ho k sebe bozkvám ho a tak. Čo si to pomohlo ale stále je dosť zničený. Ludia poradte...čo mám ešte spraviť aby ho to tak neničilo a obaja si užili krástne milovanie????

quak

a co takto keby si vysadla ty na neho a poriadne sa na neho prirazala, resp ked je unaveny tak sa takto vymenit. Vacsina zien to ma predsa rada natvrdo, ale nie kazdy chlap ma na to aj kondicku -pozor take fyzicke vycerpanie nemusi dobre dopadnut.

Treecat

Alebo začni športovať ty.Potom budeš fyzicky unavená a budeš mať menšiu chuť na sex.Prinajmenšom budeš mať menej času.

Veterans

Čo máš spraviť? No tak keď je tak zničení tak skúste dať pauzu od sexu. A ísť na to až keď on povie.

hanss,13412

Nech začne športovať :D ;) beh, cyklistika.... , som dosť aktívny športovec, (cyklistiku konkrétne, jazdím za klub, preteky....) A môžem povedať že vytrvalosť mám dosť dobrú len pri sexe s priateľkou je to niekedy horšie ako po 5hodinovom preteku :D niekedy ma vie počas tých 30minút úplne zničiť ;) a nevadí mi to krásne si tvrdo užijeme páči sa to nám obom. Ale máš pravdu občas ma to štve že si zamakám a ona si užije ;) Ale nevadí ;) netrvá 10min a som v pohode ;) , len raz sa stalo že to chcela hneď po tom ešte raz a to bolo niečo ....