Akú záľubu si mam nájst?...

Príspevok v téme: Akú záľubu si mam nájst?...
Trisha123

prosím poradte mi....mam pracu, ked robím len 2x do týždna...a neviem co mam robit, ked som doma....priatel studuje, tak sa učí...ale ja akosi neviem ani co by ma bavilo...:-(...čítam knihy...ale to len sem tam....čo sa týka športu, tak sama by som asi nechodila do fitka abo tak....ale ked kamošky nemôžu abo sa im nechce...pls o radu..dík.

Trisha123

Excita...dakujem, nad tou tanečnou školou uvažujem už dlhšie, len mi chýba odhodlanie sa tam sama vybrať..:-(...a to masérstvo plánujem si spraviť, len si musím nato zarobiť najprv...ale dakujem za inšpirácie...:-)

Excita

Keby som mala vela volneho casu, ja by som sa okamzite prihlasila do tanecnej skoly, na nejaky masersky kurz, kurz licenia alebo moj sen - naucit sa narovnavat vlasy keratinom (doma, nie v salone :-)) Zalezi vsak, ci chces ten cas len zabit, alebo sa aj nieco nove naucit... Ked vsak pracujes iba dva dni v tyzdni, zamerala by som sa ozaj na nieco, co mozno budes moct v buducnosti zuzitkovat, prip.si tym aj zarabat, cize nejaky kurz (sice to nieco stoji, ale to aj sporty...) :)

Laurina22

Otrasne...mladi ludia...joga,tae-bo,pilates,posilka,knihy,tanec,dobrovolnictvo,jazyky,malovanie,hrabie na nastroj...????????????????

oblak

a co by bolo vhodne pre chlapca ktory ma 18r. ? neviem co mam robit.mam iba jedneho kamarata a uz ani neviem co by som si s nim povedal.inak som dost .
leniva povaha.

lentilkaaa

ja mam presne taky isty problem...ja sice pracujem kazdy den ale byvam sama takze mam dost volneho casu...chcela by som chodit cvicit ale nemam moc penazi a samej sa mi ani nechce....aj keby som potrebovala:)
pozerat telku ma nebavi a tiez neviem co s tym, tak ak mate nejake normalne napady, tak aj ja ich ocenim