prosím poradte mi....mam pracu, ked robím len 2x do týždna...a neviem co mam robit, ked som doma....priatel studuje, tak sa učí...ale ja akosi neviem ani co by ma bavilo...:-(...čítam knihy...ale to len sem tam....čo sa týka športu, tak sama by som asi nechodila do fitka abo tak....ale ked kamošky nemôžu abo sa im nechce...pls o radu..dík.
Akú záľubu si mam nájst?...
Excita...dakujem, nad tou tanečnou školou uvažujem už dlhšie, len mi chýba odhodlanie sa tam sama vybrať..:-(...a to masérstvo plánujem si spraviť, len si musím nato zarobiť najprv...ale dakujem za inšpirácie...:-)
Keby som mala vela volneho casu, ja by som sa okamzite prihlasila do tanecnej skoly, na nejaky masersky kurz, kurz licenia alebo moj sen - naucit sa narovnavat vlasy keratinom (doma, nie v salone :-)) Zalezi vsak, ci chces ten cas len zabit, alebo sa aj nieco nove naucit... Ked vsak pracujes iba dva dni v tyzdni, zamerala by som sa ozaj na nieco, co mozno budes moct v buducnosti zuzitkovat, prip.si tym aj zarabat, cize nejaky kurz (sice to nieco stoji, ale to aj sporty...) :)
Kiezby som mala tolko volneho casu-hned by som vedela, co s nim.
trisha nie si z ba?
a co by bolo vhodne pre chlapca ktory ma 18r. ? neviem co mam robit.mam iba jedneho kamarata a uz ani neviem co by som si s nim povedal.inak som dost .
leniva povaha.
A KARTY VYKLADAT NECHCEM :)))
ja mam presne taky isty problem...ja sice pracujem kazdy den ale byvam sama takze mam dost volneho casu...chcela by som chodit cvicit ale nemam moc penazi a samej sa mi ani nechce....aj keby som potrebovala:)
pozerat telku ma nebavi a tiez neviem co s tym, tak ak mate nejake normalne napady, tak aj ja ich ocenim
s tými kartami to není zlý napad....aspon nieco normálne odpísané...dakujem..
Maros75...lebo najst pracu na celý týžden sa v dnešnej dobe da nájst lahko,co?...