Problém s kamarátkami

Príspevok v téme: Problém s kamarátkami
Trisha123

Dobrý deň,
už vyše pol roka sa nebavím so svojou sestrnicou a bratrancom, bo sme mali taku väčšiu nezhodu v rodine...a ja som si ich vymazala na fb, a nekomunikujeme spolu....ani neviem ci mi chýbaju...len viem,ze ludia by si mali odpustat, i ked urobia hocičo...su trochu falošní...ale zažila som s nimi aj vela zábavy...priatel mi zakázal sa s nimi bavit...no ja neviem co mam robit?...:-(

Nicoll

Trisha,priatel ti nema pravo absolutne nic zakazovat ak chces s nimi obnovit kontakt je to na tebe a on ti v tom nema dovod branit...

pozri-

...no ked to vysvetlis tak ano-ale predtym si pisala len o sesternici a bratrancovi-ze mate spolu problem...a nevysvetlila si to tak ako
Dnes 10:27

xy:)

a ty si nevies spravit svoj vlastny usudok? ze priatel zakazuje, no to ani nikde nehovor, lebo ta vysmeju ako male decko

Trisha123

lebo s rodina- sesterka bratranec a jej partia sme chodili stále vonku...a sme odlučení teraz vsetci od seba...nekomunikujeme...chápes uz?....a priatel zakazuje,bo ublízili nam obom....tak natom není nič divné!

annddyxxl

noo..hlavne sa neriad tym co ti povie priatel.aspon nie v tomto.je to na tebe co urobis,sprav ako ti rozum a srdce kaze..