Dobrý deň,
už vyše pol roka sa nebavím so svojou sestrnicou a bratrancom, bo sme mali taku väčšiu nezhodu v rodine...a ja som si ich vymazala na fb, a nekomunikujeme spolu....ani neviem ci mi chýbaju...len viem,ze ludia by si mali odpustat, i ked urobia hocičo...su trochu falošní...ale zažila som s nimi aj vela zábavy...priatel mi zakázal sa s nimi bavit...no ja neviem co mam robit?...:-(
Problém s kamarátkami
Trisha,priatel ti nema pravo absolutne nic zakazovat ak chces s nimi obnovit kontakt je to na tebe a on ti v tom nema dovod branit...
...no ked to vysvetlis tak ano-ale predtym si pisala len o sesternici a bratrancovi-ze mate spolu problem...a nevysvetlila si to tak ako
Dnes 10:27
a ty si nevies spravit svoj vlastny usudok? ze priatel zakazuje, no to ani nikde nehovor, lebo ta vysmeju ako male decko
lebo s rodina- sesterka bratranec a jej partia sme chodili stále vonku...a sme odlučení teraz vsetci od seba...nekomunikujeme...chápes uz?....a priatel zakazuje,bo ublízili nam obom....tak natom není nič divné!
...zvlastne ze pises o kamaratkach/a probleme/ a v prispevku spominas rodinu...
Tebe priatel nieco zakazuje? Dost divne :-)
noo..hlavne sa neriad tym co ti povie priatel.aspon nie v tomto.je to na tebe co urobis,sprav ako ti rozum a srdce kaze..