Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Orgazmus

Príspevok v téme: Orgazmus
katy1111

ženy..ako viete, že ste dostali orgazmus?? Ja si akosi nie som istá, či som ho dostala..a ak áno,tak kedy. Zakaždým sa cítim či už pri sexe alebo keď mi to môj priateľ robí rukou super...avšak...akosi neviem rozlíšiť,či som mala orgazmus alebo nie....jediné,čo viem je,že začnem mať po určitom čase pocit,že už mám dosť- znamená to,že som pár minút predtým dosiahla orgazmus a preto začnem mať pocit,že už mám dosť? Alebo ma len proste už to vzrušenie prešlo aj bez orgazmu?? Rozmýšľala som,že možno som ešte nikdy orgazmus nedosiahla....pretože- každý to opisuje ako úžasný pocit o ktorom hovoria dosť iste.....že vedia presne,kedy príde a kedy odíde...avšak ja to neviem-tak asi ešte nikdy neprišiel,inak by som o tom asi mala vedieť. Avšak...stáva sa mi,že ,,striekam,, ...takže by to asi malo byť spojené s orgazmom no nie? Pretože je to ževraj úplné vyvrcholenie- avšak ani pritom neviem,kedy vlastne ten orgazmus prišiel :/

pole_p

presne...keď budeš mať orgazmus budeš to vedieť :)ak nemáš orgazmus ani keď masturbuješ tak asi robíš niekde chybu...skús inú metódu..inú polohu s priateľom proste to skúste inak...orgazmus by mal cítiť aj tvoj priateľ pretože svaly medzi nôžkami sa začnú sťahovať :) ale to je individuálne...u niekoho je to sťahovanie intenzívnejšie a u niekoho to naopak ani nie je cítiť...dúfam že si mu o tom povedala...ak nie tak by si to mala hneď napraviť :) možno by ti vedel pomôcť :)

janekMY33

Ale ved zeny mozu mat orgazmus aj dlhsi cas tak ty ho mozes mat ved ked zacnech ako ta to vzrusuje a ked tesne pred skoncenim ako ta to vzrusuje

1angelina23

Presne tento problem mam aj ja.. :D... lenze ja nestriekam, len nejako velmi "vlhnem,,teciem"..setko super mam skvely pocit asi tak na 5 sekund, ale nemam potrebu pri tom vykrikovat od rozkose a ani nic.. tiez neviem ci ho dosahujem alebo nie :D

atm

ad ludvis
zvelicuju? co je zvelicenim na tom, ze je to ten najsilnejsi a najintenzivnejsi prijemny pocit aky sa da v zivote zazit? ona pise citujem "jediné,čo viem je,že začnem mať po určitom čase pocit,že už mám dosť" - toto je podla teba nejaky vynimocny superintenzivny pocit?? na 99,9999% nikdy ziadny orgazmus nemala...
pre ilustraciu zakladetelke temy len spomeniem spravu ktoru som minule cital o tom, ako jedno dievca po 10 minutovom orgazme skolabovalo a umrelo na nasledky pretazenia organizmu tn.nova.cz takze jej garantujem ze je to tak intenzivny zazitok, ze sa jednoducho neda prehliadnut a "nevsimnut si ho":D

atm

kazdy clovek urcite vie sam, co je to orgazmus a ci a kedy ho ma, alebo nie a nepotrebuje k tomu ziadne definicie a vysvetlivky. ak sa na to potrebujes takto pytat a uistovat sa v takejto veci, tak velmi pravdepodobne ziadny orgazmus si este nikdy nemala

katy1111

Veď o to mi ide,že ak by som mala orgazmus,asi by som to vedela....aa ja síse striekam,ale akosi sa mi nezdá,že by som pociťovala niečo úžasné,čo každá opisuje..

??!!??

myslím že nie....
sama píše že nevie či áno a či nie.....chceš povedať že by si nevedela že prežívaš orgamus?